Çocuk Hastalıkları nurse harvey's kustururmu?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

tute

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
117
2
96
İstanbul
slm arkadaşlar
geçen doktor muayenemizde doktorumuz bize nurse harveys verdi gaz için
daha önce zinco kullanıyodum biraz işe yarıyodu ama doktor nurse harvey's tavsiye edince ona geçtim
kızım normaldede kusan bi bebek ama sanki onu vermeye başladığımdan beri daha çok kusar oldu resmen fışkırtarak kusuyo
başına böyle bişi gelen varmı bugün vermedim mesela onun yerine zinco verdim kusma yok anlayamadım ondan mı değilmi yoksa tesadüf mü kusmaması

slm arkadaşlar
geçen doktor muayenemizde doktorumuz bize nurse harveys verdi gaz için
daha önce zinco kullanıyodum biraz işe yarıyodu ama doktor nurse harvey's tavsiye edince ona geçtim
kızım normaldede kusan bi bebek ama sanki onu vermeye başladığımdan beri daha çok kusar oldu resmen fışkırtarak kusuyo
başına böyle bişi gelen varmı bugün vermedim mesela onun yerine zinco verdim kusma yok anlayamadım ondan mı değilmi yoksa tesadüf mü kusmaması

ben çok kullandım ama hiç kusmayla karşılaşmadım..bence doktorunu ara sor daha iyi olur..

benim de kızımın gaz problemine en iyi gelen ilaç nurse harveys ti.uzun süre kullandım günde 4 defa verirdim, ama hiç kustuğu olmadı.

Konu acilali seneler olmus ama varken tekrar acmak istemedim. Ben de bugun basladim ve bebekte kusma oldu normalden daha fazla. Ogrenebildiniz mi ilactan miymis. Veya baska bilen var mi

Bende aynı şekilde kullandığımdan beri çocuk sürekli kusuyoe arttı kusması sanki. Bende neden oldu siye düşünürken kaç gündür nurse haevwy başlamıştık ondan mı acaba diyorum başka yaşayan var mı acaba. Doktora gelsik bizde lan ve idrar bakılacak enfeksşyon mu var diye.. Her yediğini kusuyor çocuk anlamadım

Bende aynı şekilde kullandığımdan beri çocuk sürekli kusuyoe arttı kusması sanki. Bende neden oldu siye düşünürken kaç gündür nurse haevwy başlamıştık ondan mı acaba diyorum başka yaşayan var mı acaba. Doktora gelsik bizde lan ve idrar bakılacak enfeksşyon mu var diye.. Her yediğini kusuyor çocuk anlamadım
Ben tekrar sab simplexe dondum gecti kusmadi. Nurse harvey yapiyormus yan etkilerinde de yaziyor. Her bebege olacak diye bir sey yok tabi bizimkine dokundu

Bende üç kez verdim ve ağzından burnundan kustu üçünde de. Üstelik belirtilen miktardan çok çok az vermeme rağmen

Back