- Konu Sahibi duygusal_kiz
merhaba arkadaşlar ben 1.62 boyunda şuanda 55 kiloda olan bayanım geçen sene mart ayında tam 68 kiloydum o zamanlrda istanbuldaydım ve 1.5 ay kalmıştım kaldığım süre zarfında kilo almıştım ...kendi memleketimde döndüğümde annem çok şaşırmıştı bu ne halin diye pantolonlarım bile olmamaya başlamıştı yanlarım göbeğim baya çıkıyordu bende bu böyle olmayacak bi çare aramam lazım dedim yaz gelsede spora başlasam dedim sonra internette araştırma yaparken bitki çaylarının zayıflama etkisi olduğunu gördüm ertesi gün hemen aktara gittim ve bana zayıflama çayı verirmisin dedim bana nurs lokmanın biberiyeli karışık çayını önerdi bende hemen kullanmaaya başladım ve gerçektende çok iyi bir çay mart ayından itibaren kullanmaya başladım ve şuan da 55 kilodayım eski formuma kavuştum ne spor ne birşey sadece ekmeği ve sürekli yemek yemeyi kestim şuanda 1 aydır istanbuldayım ve 3 kilo aldımışm biran önce samsuna dönüp kendimi düzene koyup aldığım kiloyu geri vermem lazım hedefim 50 kiloda olmak yaza inşallah incecik olacağız..........ben tavsiye ederim bu çayı nettede araştırın memnun kalacaksınız......yağları eritmede süper etki ediyor......