Gelinlik Modelleri nurqül karar veremıyorr :'(

nurqul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
30
0
86
36
Bursa

arkadaşlar aylardır gelınlık araştırmasındayım .. aslında sade olmayan ama asil olan bişi istiyorum.. ama begendıgım modellere karar veemıyorum cok kötu bı durumdayım lutfen yardım eddııınnn hangısııı

Son düzenleme:
tesettürlüsün sanırım bu yüklediklerinden ilk güzel ama kapanınca nasıl olur bilmiyorum bu yüzden 3. diyorum

Bence de 3. gelinlik ama o yelek görünüm ayrıntısı olmadan.. oradaki taş aksesuar ayrıntısını omuzlarda ve kemerde kullanabilirsin..

Bencede ilki,diğerleri çok abartılı

Son düzenleme:
Bunlarin icinden en guEli (bence) 3.

Tesetturlu musun canim?

ben şu modelleri çok begeniorm cnm belki sana da fikir olur :))

Eklentiler

• $BdRm11220586904eb8ccdedfe54.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 67
  • $1256-dauco-a-copiar.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 64
Bunlarin icinden en guEli (bence) 3.

Tesetturlu musun canim?

tesettürlüyüm ve bu 3.cu model bana bolero gıymış üzerine bişi giymiş hissi verıyor cevremdekıler cok begenıo ama bende böle düşündürdüğü için aklıma yatmadı aslında güzel ama nabcam karar veremedım

ben üçüncüyü hiç ama hiç sevmedim, tabi zevk meselesi. krizantemcik'in koyduğu resimlerden tül kollu gelinlik çok zarif ve asil. onun dışında ilk ve ikinci resimin beraberliğinde yeni bir gelinlik düşünebilirsin, ikisini sevmişsen. ya da üçüncünün daha taşsız hali.

drape kısımlarından üstü hakım yaka şekilde inci işleme mıolsun dıosunuz nasıl yapabılırım yardımcı olun kızlarr :'(

canım ya bence daha başka modellere bak bunlar güzel deil

tesetturlu gelınlıge fıkır olarak sız ne öenerebılırsınız pekı

Eki Görüntüle 468148 Eki Görüntüle 468149

Sence bu modeller daha güzel degil mi ?
Bu tarzda bişeyler giyebilirsin

Ben özellikle darı begendim .O boynundan gecen kalın seride bol taslı yapabilirsin .Kollarınındaki kalın seirt için aynı taslar gecerli.Alt etekte ki danteli begenmediysen hayal tül yaptırabilirsin.
eğer vücudun müsaitse bu gelinliğe bu tarz bısey yaptır derim .
Dediğin gibi asil duracaktır...

Son düzenleme:
ilki olabilir kapatınca kötü durmaz gibi..bende tesettürlüyüm ve şuan gelinliğim dikiliyo farklı modellerde bakabilirsin nekadar bakarsan okadar kafan karışıyo yalnız :)

aylardır bakıyorum.. bır suru model var elımdee bu 3 ünnde kararsız kalmıştım çıldırıcaaaaammm

ilki olabilir kapatınca kötü durmaz gibi..bende tesettürlüyüm ve şuan gelinliğim dikiliyo farklı modellerde bakabilirsin nekadar bakarsan okadar kafan karışıyo yalnız :)

gelıngıne benzer bı foto yukleyrek yardımcı olabılırımısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…