Nuri Soysal burun estetiği hasta fotoğrafları

lalalayas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2022
3
0
1
24
merhaba ben nuri soysala veya muhammet dilbere burun ameliyatı olmak istiyorum kemerli bi burnum var Dilber hocamız bu konuda çok tecrübeli gözüküyor ama nuri hocamız da bir o kadar tecrübeli. nuri hocamıza ameliyat olmuş olanlar fotoğraflarını yollayabilirler mi acaba? ona göre ameliyat olmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Nuri Soysal reklam yapan doktorlardan degil.
Ben çok araştırdım... bir kiz buldum ama sadece onun ve tuvana turkay'in uzerinde yapti işleri gordum...
ücreti kaç bilgin varmi?

Hayır fiyat konusunda bir bilgim yok. Bulduğun kızın burun fotoğraflarını yollayabilir misin nasıl olmuş merak ediyorum

fotoğrafları bende yok...bir kaç sene once onunla konuştum...bence nuri beyin hakkinda zor yorum bulursun...

çok iyi hatırlamıyorum..Tuvana Turkay'in burnuna benziyordu galiba.
Istanbul'da yasiyorsan bence Ön Görüşme Muayene git. Ben maalesef Turkiye'de yasamiyorum.
Nerde yasiyorsun? Bende Türkiyede degilim ve buralardan arastirmasi daha zor. Bir cesaret buldum ama korkudan vazgecmek üzereyim iyi bir doktor bulamazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…