- 4 Eylül 2007
- 273
- 4
- Konu Sahibi maysimirna
merhaba arkadaşlar doktorun tavsiyesiyle bbt tablosu tutmaya başladım,son adet tarihim 5 aralık,50 günde bir yumurtluyorum genelde yada yumurtlamıyorum bilmiyorum,o kadar test vs yapıldı hepsi normal sadece yumurtan tembel dendi,ateşimi düzenli olarak her sabah 7de ölçüyorum 43 gündür,bunu yaptığım sitedede yumurtlama tespit edilmedi diyor,ama ben hastalanacakmışım gibi son 10 gündür kasık,bel ağrısı ve son 3 gündürde akıntı ve göğüslerimde kaşıntı ve şişlik hissediyorum,bu işten anlayan birçok arkadaş var burda,nolur bunu bi inceleyin ben artık anlamıyorum,çok bunaldım yardım edin nolur..http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
Nurayahmet,ponaran ve önceki sorularıma cevap veren diğer tüm arkadaşlarım sanırım haklı çıktınız, çünkü ben hala adet olamadım,yinede ölçmeye devam ettim bugün 55.gün,yumurtlayamadım galiba,ama 2 haftadır şimdi adet oldum dedirten şiddetli kasık ağrılarından ölücem,akıntı takibide yaptım,akıntıya göre yumurtladım ben ama ısıya göre hayır,bu kasık ağrıları ve devamlı düşük tansiyon,baş dönmesi,göğüs uçlarımın büyümesi,renk değiştirmesi acaba dedirtiyor bana ama yumurtlayamadımki,çok üzülüyorum arkadaşlar,nurayahmet ve diğer arkadaşlarım öncedende çok başınızı ağrıttım artık yüzüm yok ama nolur bir kez daha bakın şu tabloya.Allah herkesin gönlünüze göre versin dualarımda hep sizde varsınız...