Nuray Sayariya Fal Baktıran Var mı ?

benbenben111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
186
143
Merhaba arkadaslar

son günlerde Nuray Sayariyi SIK SIK görür olduk. seviyorum ben kendisiin bana oldukca sempatik geliyor.aranizda ona tarot baktiran oldu mu?
bakim ücreti oldukca yüksek ama bir kereye mahsus diye yapsam mi yapmasam mi diye ikilemde kaldim.
aranizda hizmetlerinden faydalanmis olan varsa lütfen yazsin.
almanyadan sevgiler:)

Merhaba arkadaslar

son günlerde Nuray Sayariyi SIK SIK görür olduk. seviyorum ben kendisiin bana oldukca sempatik geliyor.aranizda ona tarot baktiran oldu mu?
bakim ücreti oldukca yüksek ama bir kereye mahsus diye yapsam mi yapmasam mi diye ikilemde kaldim.
aranizda hizmetlerinden faydalanmis olan varsa lütfen yazsin.
almanyadan sevgiler:)

Nuray Sayarı şu sarışın şen kahkahalı kadın mı?

benim yakın bir arkadaşım daha geçen hafta gitti ona. yıldıznamesine bakmış. arkadaşımın hayatında şu anda biri var ama ona hayatında kimse yok demiş. arkadaşım var diyince var ama yok gibi sanki demiş :emir_bebek: arkadaşımın bana anlattıklarına bakarsam ben hayatta gitmem, fazla fazla param olsa da 300 TL verip gitmem kendisine!!

bir arkadaşım baktırmıştı, 2 sene önce, yıldız haritasına bakp yorum yapmıştı, hiç birinin çıkmadığını söyledi, ama ağzı iyi laf yapıyormuş, çok candan içten bir bayanmış, ama bu konuda yeterli değil demişti. aklinialirimsmile

bende bir ay önce baktirdim 300 tl ye hatta daha fazlaya mal oldu almanyadan. telefonda bakti astroljik haritaya, karakterim hakkinda dedikleri dogruydu, yola gitmek istiyorum ay sonu gideceksin dedi gittim gledim.
bu yil bakalim hayatimini erkegini taniyacakmisin temmuz 11 itibariyle hayallerim gercek olacakmis dur bakalim neler olacak:). cok eskiden tv de bakyiormus ve bi bayan arkadas cok bararili oldugun söyledi.
bakacagiz ama sanki bilincaltida cok cikiyor bu fallarda, bilmiyorum beklicez:9

X