Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Nuray Sayari : 2012 Mart Yengeç Burcu

AdrianaLimaa

bilsen kac kurbaga optuk!
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.584
10
Kizlar baktim benim subat ayi tamamiyle tutuyor marti da ben paylasayim dedim:KK16:
Mart ayına kişisel istekleriniz ön planda olarak başlıyorsunuz Sevgili Yengeçler
Bu 3 Mart itibariyle kendinize olan aşırı güveninizden kaynaklı olarak özel hayatınızda işler istediğiniz gibi şekillenmeyebilir. Beraber olduğunuz insanla bir sürtüşme veya yarış içine girmeniz mümkün. Diğer taraftan iş alanlarınızda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. Özellikle parasal konularda duygusal stresler yaşamanıza neden olabilir.Bu dönem aldığınız kararları uygulamakta zorlanabilirsiniz. Aniden ortaya çıkacak bir ödeme, borçlanmanıza veya sizden borç istenmesine neden olabilir.
Çarşamba günü itibarıyla, iş ilişkileriniz öne çıkmaya başlıyor. Kendinizi iş alanınızda göstereceğiniz ve iyi ilişkiler kurmaya çalışacağınız bir dönem içerisinde olacaksınız. Yine 14 Mart'tan sonra sizin ev ve aile hayatınızda gerilemeye başlayacak olan satürn, , ailenizle ilgili almanız gereken kararlarda zorlanmaları hayatınıza taşıyabilir, bir ev alım,satımı, dekorasyon, tadilat gibi işleriniz varsa, bu konularda gecikmeler ve sorunlar oluşabilir. Düzeltmeye çalıştığınız ilişkinizde bazı sorunlar yeniden yüzeye çıkabilir.

21 Mart'dan sonra, ani ve beklenmedik oluşumlar sizi şaşırtabilir. Fırsatlarınız yüksek olacak. Özellikle iş ve kariyer alanlarınızda farklı ilişkiler ve şanslar sizleri bekliyor olacak. Bu dönem sakin durmaya özen gösterin. Ay sonu ise, eviniz ve aileniz hızlı bir haftanın ardından sizin kaleniz gibi olabilir. Keyfinizi evinizde veya aile ortamlarınızda çıkartmaya meyilli olacaksınız özellikle bu ay.

X