Nur topu gibi bir polibim varmis polip aldiranlar bakabilir mi ?

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.465
Puanlar
133
Kizlar 3 aydir korunma yok bebiste yok polip suphesi vardi zaten suphesi gitti polip kaldi. Bana polip aldiranlar hamile kalanlar ve histereskopi yi anlatacak birileri lazim..aldirdiniz ne zaman cocugunuz oldu ilk iliskiye ne zaman girdiniz kanama oldu mu zor bir islem mi nerde aldirdiniz ne zaman hastaneden ciktiniz kac saat surdu nerde yaptirdinjz ben bahcelievler medikalpark dusunuyorum vs vs vs simdiden tesekkurlsr

Canim gecmis olsun bende sana mesaj attim merak ettim seni.gecmis olsun.polip kesinlesmesi nasil oldu direkt ultrasyonla mi anladi sulu biseyler oluyomus rahme oyle kesin belli oluyo diyolar.cok canim sıkkın simdi adet gibi kanamam var

ben 4 nisanda aldırdım. 25 dklık bi operasyon 1 saatte dinleniyosun sonra günlük yaşantına devam ediyosun.

ben 4 nisanda aldırdım. 25 dklık bi operasyon 1 saatte dinleniyosun sonra günlük yaşantına devam ediyosun.
Kac cm di canim senin.bide belirtileri.nasildi benim adet duzenim cok.bozuldu.iki aydir ozellikle.hangi islemle aldilar yaktilar mi kazidilar m ikurtaj gibi

3*5 CM Dİ CNM. ADETİM 15 GÜNÜ BULUYODU SÜRÜLME ŞEKLİNDE. ADET DÜZENİMDE YOKTU. ANASTEZİ YAPILIP ALINDI AMA İNAN ASIL Bİ İŞLEMLE ALDI BİLYORUM. ÇOK KORKARAK VE İSTEMEYEREK GİRDİĞİM İÇİN HİÇ SORU SORMADIM.

Anladim canim cok gecmis olsun.umarim bi daha olmaz.rahme zarar yok diyolar.mecbur güvenmek zorundayiz doktora ışte

Anladim canim cok gecmis olsun.umarim bi daha olmaz.rahme zarar yok diyolar.mecbur güvenmek zorundayiz doktora ışte
SAĞOL CNM AMA KORKTUĞUM GİBİ DEĞİLMİŞ AĞRIM BİLE OLMADI ÇOK ŞÜKÜR. FİLMDE GÖRÜNDÜĞÜNDEN DAHA BÜYÜKTÜ DEDİ DOKTOR RAHİM GİRİŞİNİ TABAKA OLARAK YATSI ŞEKİLDE KAPLAMIŞ DEDİ.

Benimde 7mm mis.cocuk oladabir olmayadab k lir dedi.bide arastirmaya gidecektim.maalesef adet oluyom.gorunmez diyolar.28ine randevum.guya sogan.kuru iyi geliyomus.denesemmi diyorum.bide benim sezeryan.yerim az acilmis oda agriyo yakariz onuda dedi

Benimde 7mm mis.cocuk oladabir olmayadab k lir dedi.bide arastirmaya gidecektim.maalesef adet oluyom.gorunmez diyolar.28ine randevum.guya sogan.kuru iyi geliyomus.denesemmi diyorum.bide benim sezeryan.yerim az acilmis oda agriyo yakariz onuda dedi
BENDE CM YAZMIŞIM MM Dİ BENİMKİDE. NORMAL YOLLA GEBELİK OLMAZSA TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAĞIM İÇİN ENGEL OLARAK KARŞIMIZA ÇIKMASIN DİYE ALDI CNM.

BENDE CM YAZMIŞIM MM Dİ BENİMKİDE. NORMAL YOLLA GEBELİK OLMAZSA TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAĞIM İÇİN ENGEL OLARAK KARŞIMIZA ÇIKMASIN DİYE ALDI CNM.
Insqllah tez zamanda bebek sahibi olursun canim Allah hepimize sofa versin

Canim gecmis olsun bende sana mesaj attim merak ettim seni.gecmis olsun.polip kesinlesmesi nasil oldu direkt ultrasyonla mi anladi sulu biseyler oluyomus rahme oyle kesin belli oluyo diyolar.cok canim sıkkın simdi adet gibi kanamam var
Adetimi bekliyorum canim o zaman gun kararlastiricaz benim hic sikayetim yok adetlerim duzenli cok sukur sadece bi kere ara kanamam oldu ... Aldircam hayirlisiyla ve insallah anne olucam...

Adetimi bekliyorum canim o zaman gun kararlastiricaz benim hic sikayetim yok adetlerim duzenli cok sukur sadece bi kere ara kanamam oldu ... Aldircam hayirlisiyla ve insallah anne olucam...
Insallah canim benimde simdi adet gibi lekelenmem var.acaba benimki tehlikeli mi.surekli iki aydir lekelenmem var sehir falanda degistrdik.net gun olmuyo artik adetlerim o yuzden randevumda kaciyo

Canim naptin ameliyat oldun mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…