Nur Bozar'dan doğum sonrası ilk fotoğraf

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Stil yarışmasıyla adını Türkiye'ye duyuran Nur Bozar, doğum sonrası ilk kez bebeğinin yüzünü gösterdi.

Geçtiğimiz ay bebeğini dünyaya getiren Nur Bozar doğum sonrası ilk kez fotoğraf paylaştı. Bozar, doğum sonrası formda ve fit görüntüsüyle dikkat çekti.

İlk kez fotoğraf paylaştı
Bozar fotoğrafı, "Kontrole geldik biz. Hamileliğim süresince ve kızımızın dünyaya gelmesinde ailemizin bir parçası olan kızımızın manevi amcası canımız doktorumuz Özgüç Takmaz'a sonsuz teşekkürler." notuyla paylaştı.

Büyük ilgi gördü
Takipçileri Nur Bozar'ın fotoğrafına "Maşallah Allah bağışlasın" gibi yorumlarda bulundu. Bozar'ın fotoğrafı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Bozar, uzun süredir beraber olduğu Gökhan Şener ile 2015'in nisan ayında dünya evine girmişti.

Hangi arada doğurduki yeni evlenmedimi bu kız

Bu ünlülerin doğum yaptıktan sonra gram göbek , kilo kalmıyor vücutlarında .
Çevremde hangi kadını görsem mutlaka 1 yıl falan o göbeği baseni veremiyor .
Acaba spor falan mı yapıyorlar bilemedim .
Hayret .

medya bunu niye bu kadar gündeme getiriyo anlamıyorum 1. falan da olmadı yani

bünye meselesi sanırım benimde hemen gitti. bekarkende kolay kolay kilo almazdım.

Allah bağışlasın, sanırım evlendiğinde hamileydi bu kadar cabuk doğurması imkansız çünkü:)

Ya öyle demeyin evlendiği gibi hamile kalmış olabilir, ben de ağustosta evlendim mayısta doğum yaptım olabiliyor yani, benim arkamdan da böyle konuştular mı acaba

Allah anali babali buyutsun gercekten bu ulkede unlu olmak ne kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…