• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Nuna pepp arabamızı satıyoruz

gunesim1311

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
1.408
20
158
İstanbul
BEBEK ARABASI
NUNA NIN KOLAY KULLANIMI 360 DERECE RAHATLIKLA DÖNEBİLEN ÖN TEKERLERİ İLE KOLAY VE RAHAT KULLANIM ÖDÜL ALMIŞ BU BEBEK ARABASINI BU FİYATA BAŞKA BİR YERDE BULAMAZSINIZ VE OLUMSUZ HİÇBİR YANIT ALMAZSINIZ DOĞUMDAN İTİBAREN YATABİLEN VE 3 KADEME SIRT BÖLÜMÜ AYARLAYABİLMEK HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTIR HİÇ BİR ARIZASI YOKTUR...
GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ALIP KULLANABİLİRSİNİZ
ŞİMDİDEN İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİM...
E bebekten alındı 400 tl fıyat ıstanbuldayız...rengı mor pembe arası ılk resımdekı aynısı...ısteyene resım atarım detaylı...

$image.jpg

BEBEK ARABASI
NUNA NIN KOLAY KULLANIMI 360 DERECE RAHATLIKLA DÖNEBİLEN ÖN TEKERLERİ İLE KOLAY VE RAHAT KULLANIM ÖDÜL ALMIŞ BU BEBEK ARABASINI BU FİYATA BAŞKA BİR YERDE BULAMAZSINIZ VE OLUMSUZ HİÇBİR YANIT ALMAZSINIZ DOĞUMDAN İTİBAREN YATABİLEN VE 3 KADEME SIRT BÖLÜMÜ AYARLAYABİLMEK HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTIR HİÇ BİR ARIZASI YOKTUR...
GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ALIP KULLANABİLİRSİNİZ
ŞİMDİDEN İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİM...
E bebekten alındı 400 tl fıyat ıstanbuldayız...rengı mor pembe arası ılk resımdekı aynısı...ısteyene resım atarım detaylı...

Eki Görüntüle 1092167

nunayi bizde esimle cok begendim fiyati uygun ama on bariyeri yok birazcik bebek kendini topladiginda 1 yasindan sonra uyumak istediginde cocugun ayaklari asagi sarkar uyuyamaz cok kafama takildi maxi cosinin ana Kucağı var nunaya takabiliyor karar veremedim

nunayi bizde esimle cok begendim fiyati uygun ama on bariyeri yok birazcik bebek kendini topladiginda 1 yasindan sonra uyumak istediginde cocugun ayaklari asagi sarkar uyuyamaz cok kafama takildi maxi cosinin ana Kucağı var nunaya takabiliyor karar veremedim

Bastonlarını hiçbirinde on bar yok...bıldıgım kadarıyla ayaklar bastonlarda da sarkıyor...nuna hem hafıf hem doğumdan itibaren...hermde kasası cok sağlam...yanı baston almaya gerek kalmaz bununla...

merhaba,
nuna bebek arabamın alt tekerlek kısmı maalesef calındı, ust kılıf ve oto koltugu oylece elimde kaldı, tekrar nuna almayı dusunuyorum hala satılıksa ılgılenıyorum...
tesekkurler

merhaba,
nuna bebek arabamın alt tekerlek kısmı maalesef calındı, ust kılıf ve oto koltugu oylece elimde kaldı, tekrar nuna almayı dusunuyorum hala satılıksa ılgılenıyorum...
tesekkurler

Cok gecmısolsun cnm ınanamıyorum ben ınsan nasıl bır baskasının olana el uzatır aklım almıyor...hala satılık Cnm
Istanbuldayım elde de verebılrım

Ben NUna yı 600 Liraya almısıtm, sanırım hurdacılar caldı, 10 liraya satmıtır artık:((
su anda sıfırı ebebekte kampanyalı ve 450 TL.(siteden bakablirsiniz)
İkinciye alacagımdan sizinde anlayacagınız gibi boyle bir ücreti tekrar vermek icimi yakar,
sıfırının 450 TL oldugunu göz onune alarak bana bir fiyat verebilir msiiniz?
Maalaesef ozel mesaj atamadım burdan sormak zorundayım...

Ben NUna yı 600 Liraya almısıtm, sanırım hurdacılar caldı, 10 liraya satmıtır artık:((
su anda sıfırı ebebekte kampanyalı ve 450 TL.(siteden bakablirsiniz)
İkinciye alacagımdan sizinde anlayacagınız gibi boyle bir ücreti tekrar vermek icimi yakar,
sıfırının 450 TL oldugunu göz onune alarak bana bir fiyat verebilir msiiniz?
Maalaesef ozel mesaj atamadım burdan sormak zorundayım...

Sıfırı hıc o fıyata düştügünü göremedim ıyı düşmüş bu kez demek...
Son fıyat 300 olur cnm

Anadoluyakasındayız Cnm maltepe sahıldeyım..benım esımde Bursa'ya geliyor arada
Orta bır yol bulunur ıstersenız

evet ilgileniyorum, eşimle bir konuşayım ne zaman istanbul da olur alabilir mi diye... sizin esiniz ne zamanlar geliyor?
cebimi vermek stiyorum ama daha ozel mesaj atamıyorum, siz atabiliyorsanız mail ya da numaranızı yollarsanız daha rahat haberlesiriz...

Back