• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları nuna bebek arabası yada graco bebek arabası kullanan varmııııı?

cananyaka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
352
0
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar nuna yada graco marka bebek arabası kullanan varmı aranızda ikisi arasında kaldık aslında nunayı beğendik ama ön koruması olmadığı için emin olamadık bunu kullanıp ön koruması olmadığı için pişman olan varmı acaba? graco yu da beğendik ama o da artık bulunmuyomuş tek renk lacivert vardı o yüzden emin olamadık bebek arabası markası çok fazla ve deneyimli arkadaşlardan konuyla ilgili görüşlerni bekliyorum...

Merhaba,

Bende bugün baktım e-bebekte, Nuna ,az yer kaplayan hafif bir araca benziyor, Kullanımı kolay gibi ama karar veremiyorum , Çokta pahalı bir şey almak istemiyorum 800 küsür bir tutara geliyor anakucağı ile..

Netten baktım Sunny Baby, Kraft Horn Hauck ... fiyatlar iyi gibi travel sistemde, Sunny baby birtek ana arabası çıkarılabiliyor. Böylesi daha kolay kullanılır sanırım birde araba ağırlığı olmaz.
Çok zor karar veririm zaten bakalım ne yapıcaz :))

Ben graco fusıo kullanıyorum. Çok çok memnunum. pratik ve açma kapaması kolay hafif..Ama araba kısmı için konuşuyorum. Biz şuan 6 aylık oluyoruz o yuzden araba kısmına geçtik. Öncesinda aynı arabaya ana kucağını takıp kullanıyoduk o dönem hiç pratik değildi ve ağırdı. Ama araba kısmı süper...

Biz yaklasik 3 ay once nunayi aldik.karsta havalar malum bu nedenle disarda 1 kere kullandik..hafif,pratik,acik veya katlanmis hali ile cok yer isgal etmiyo.araciniza rahatlikla koyabilirsiniz.kumasi cok guzel,surus keyifli.bn sepet kismini begenmedim bebegin oturdugu yerin direk altinda yani bu kismi rahat kullanilabilcek bi tasarimm olmamis.bide karsa uygun bi araba deilmis diyebilirim.ilinzde kaldirim yol problemi varsa onermiyorum..hatta bu nedenle yaz gelmeden satmayida dusundugumuz oluyo..
Burda kaldirim ve yol cok sikinti..
Bu arada oto koltugu/anakucagini almadik o nedenle hakkinda bilgim yok..
Kolay gelsin ...

ben de e bebekten çok baktım nunaya sonra vageçtim graco nun evo modeli gayet iyi saraçhane de ümit bisiklet 900 e veriyordu tam alacaktık onu da almadık yani sonuçta 100 tl verince de bebek büyüyor kendinie uygun ihtiyaca binaen bir araba alın derim en pahalısı en iyisi olmuyor bu indirimden felan %10 gibi alırsanı ana kucağı ve aparatla beraber 675 e felan geliyor çok değil olabilir.

Back