• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Nuna bebek arabası satan varmı ıstanbul ıcı

gunesim1311

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
1.408
20
158
İstanbul
Başka markada olabılır gerce evin ıcınde kullanıcam...bebegım başka türlü uyutamıyorum ya kucakta ya arabada uyuyor...nuna Arabamız var cok memnunuz bır tanede eve almak ıstedık

Canim bende wollex marka vvar bakmak istersen begenirsen bende saymak istiyorum normalde baya pahali begenirsen anlasabiliriz istersen ozwlime yaz olurmu

Bendeli ignesia, ben memnunum ama kuzum huysuz, kucakta gezmel istiyor hep, o yüzden ben arabayı kullanamadım canım:(( nuna yı silip evde kullanıp dışarı için başka alabilirsin diye düşündüm, ama galiba ikinciyi alacağınız için daha hesaplı birşey isteyebilirsiniz. Bizimki bütçenizin dışında olabilir:((

$IMG_2442.jpg $IMG_2445.jpg
ben suan nuna kullaniyorum memnunum bana buraya resim eklerseniz sevinirim kizlar
canım benim araba bu

$IMG_2446.jpg canım bakarsın olumlu olumsuz özelime yazabilirmisin her daim olamıyorum ordan daha iyi olur

Bendeli ignesia, ben memnunum ama kuzum huysuz, kucakta gezmel istiyor hep, o yüzden ben arabayı kullanamadım canım:(( nuna yı silip evde kullanıp dışarı için başka alabilirsin diye düşündüm, ama galiba ikinciyi alacağınız için daha hesaplı birşey isteyebilirsiniz. Bizimki bütçenizin dışında olabilir:((

fiyat nedir birde resim eklermisiniz alicaz mecburen artik fiyat onemli tabikide ama care yok

Florida Bebek Arabası Genel Özellikler
Tipi Tek kişilik puset,
Dik Duruş Ebatları (UzunlukxGenişlikxYükseklik) 50cmx 30cm x80cm
Katlanmış ebatları (yükseklik x en) 70cm x 45cm
Arka Tekerlek Ebatları 18cm
Ön Tekerlek Ebatları 18cm
Ağırlık 10Kg
Ön tekerlek sabitleyici,
Arka tekerlek fren sistemi,
Tekerlek süspansiyonları,
Oto koltuk kullanma imkanı (Travel Sistem Özelliği) yok
0 yaşından itibaren kullanma özelliği,
Yön değiştirme,
Emniyet Barı,
Kalite Standart Belgesi EN1888, ISO9001
Taşıma kapasitesi 25Kg,
Yüksekliği ayarlanabilir el tutamakları,
Sürücü ve Çocuklara Özel Bardaklık
Standart kapılardan geçebilme canim ozellikleri bu Benimde ozel arabam olsa satmayi dusunmezdim dolmuslarda sikinti ama cok rahat surusu falan sarsmiyo yumusak gidiyo ama dedigim gibi oglum ne anakucagini nede bunu sevmedi koydukca agladi birde yurutecimiz var bebegin kac aylik bilmiyorum ama ihtiyacin varsa alirim dersen hediyem olur 40 tl almistik birtek direksiyonunu ve telini kirdi gorunurde belli bile degil saglam oglum 9 aylik yurudu ihtiyac kalmadi istersen eger yani

Canim bu arada katli resminide pcden koyucam bulasiklarim bitsinde oglum durmuyo dedigim gibi cok konforlu bebek icinde cok rahat uyuyo yatak gibi tek sikintisi tek elle kapanmamasi yaninda kapanma aleti ordan iste cevabini bekliyorum

Bizde yaklaşık 1, 1.5 sene önce aldığımız NUNA bebek arabası var. Çok temiz ve az kullanılmış. Mor renkte. Kızımın büyümesinden ve 2 adet bebek arabamız olmasından dolayı satmak istiyoruz. İlgilenenlerle duyurulur. Teşekkür ederim.

Back