• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Numaramı silmiş midir?

Hakkımda kısmı, yabancı bir numaradan eklenince gözükmeyip sizin numaranızdan gözüküyorsa sizi silmemiştir; sadece ayarlarda özelleştirme yapmıştır.

Geçenlerde eltimin beni instagramdan sildiğini farkettim. Aramızda herhangi bir sorun da olmadı. Sonra ben bunu farkedince ben de numarasını sildim. Aradan 3 hafta geçti baktım o da beni silmiş. Profil resmi, son görülmesi gözükmüyor. Ama hakkımda bilgisi görünüyor. Emin olmak için numarasını başka bir telefona kaydettim profil resmi, son görülmesi, hakkımda bilgisi hiçbirşeyi gözükmüyor. Acaba beni silmişmidir?
Bu ne hayatsızlık ama ya, şuna kafa yorana kadar vatana millete faydalı olacak bir çabanız olsun ya

Geçenlerde eltimin beni instagramdan sildiğini farkettim. Aramızda herhangi bir sorun da olmadı. Sonra ben bunu farkedince ben de numarasını sildim. Aradan 3 hafta geçti baktım o da beni silmiş. Profil resmi, son görülmesi gözükmüyor. Ama hakkımda bilgisi görünüyor. Emin olmak için numarasını başka bir telefona kaydettim profil resmi, son görülmesi, hakkımda bilgisi hiçbirşeyi gözükmüyor. Acaba beni silmişmidir?
Ben eltimle ilgili hicbirseyi merak etmem eltiyle samimi olunmaz hicbirsey anlatilmaz merhaba merhaba ic ice olunmaz fazla görüşülmez de merak da edilmez su elti takintilariniz yüzünden bunaliyorum sildiyse sildi hayatinda ki vasfi ne bu arkadasin ayni evde yaşamıyorsan sallama

Eltim ölse umurum değil diyeceğim tövbe ya begenmedimler yağacak 😂😂😂Ay demiyorum uzun ömür sağlıklı tabiki😂 Silmiştir numaranızı yarın tekrar ekler tekrar siler siz silersiniz o engeller birinizden biri yeter şeytan görsün yüzünü diyene dek .Yani sonra merhaba merhaba da kalır cenazeden cenazeye Mevlüt ten Mevlüde düğünden düğüne görürsünüz.Kayinvalide faktörü de hakkın rahmetine nail olunca hiç kalmaz ortada elti vs Görümce Kayınvalide den eltiye nasıl sıra geliyor hiç bilmiyorum😄Biraraya gelince şak bayılıyor insan ciddi ciddi bayılıyor şaka değil .Ayilip eltiye sıra gelene kadar 😂Şaka şaka bayilirim ben haçlı ittifakı gibi böyle şirin şirin 😄

Back