• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Numaramı silmiş midir?

Dertliyim 44

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2019
306
-14
98
30
Geçenlerde eltimin beni instagramdan sildiğini farkettim. Aramızda herhangi bir sorun da olmadı. Sonra ben bunu farkedince ben de numarasını sildim. Aradan 3 hafta geçti baktım o da beni silmiş. Profil resmi, son görülmesi gözükmüyor. Ama hakkımda bilgisi görünüyor. Emin olmak için numarasını başka bir telefona kaydettim profil resmi, son görülmesi, hakkımda bilgisi hiçbirşeyi gözükmüyor. Acaba beni silmişmidir?

Geçenlerde eltimin beni instagramdan sildiğini farkettim. Aramızda herhangi bir sorun da olmadı. Sonra ben bunu farkedince ben de numarasını sildim. Aradan 3 hafta geçti baktım o da beni silmiş. Profil resmi, son görülmesi gözükmüyor. Ama hakkımda bilgisi görünüyor. Emin olmak için numarasını başka bir telefona kaydettim profil resmi, son görülmesi, hakkımda bilgisi hiçbirşeyi gözükmüyor. Acaba beni silmişmidir?
Wptan profili belli kişilere gösterme özelliği var biliyorsunuz. Instadan silmiş konuşmak istemiyor demekki. Söz konusu elti olduğu için silmiştir büyük ihtimalle.

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-03-01-53-27-305_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2025-01-03-01-53-27-305_com.whatsapp.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2025-01-03-01-53-20-818_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2025-01-03-01-53-20-818_com.whatsapp.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 31
Başka telefonda da fotoğrafı görünmüyorsa ya profilini silmiştir ya hiçkimse kısmını seçmiştir ya da numarayı silmiştir

Başka bir telefona numarasını kaydedip bakmayı denedim onda hakkımda kısmı da görünmüyor ve isim görünmüyor.
O zaman tek seçenek sizi silmemiş engellemiş .. Dışardan numaralara da profıl son görülme kapalı hakkımda açık kalsa . Yok burda bi yanlışlık olmalı şuan olmuyor yani tam anlamıyla mantık oturmuyor

O zaman tek seçenek sizi silmemiş engellemiş .. Dışardan numaralara da profıl son görülme kapalı hakkımda açık kalsa . Yok burda bi yanlışlık olmalı şuan olmuyor yani tam anlamıyla mantık oturmuyor
E engellemiş olsa orda kaydettiği ismi soyismi gözükür mü?

Şu an çok üzüldüm biliyor musun buna 🥹 eltimin beni bir yerlerden silmesi herhalde hayatta kafama takacağım en son şey 🧚‍♀️💃🏼

Şu an çok üzüldüm biliyor musun buna 🥹 eltimin beni bir yerlerden silmesi herhalde hayatta kafama takacağım en son şey 🧚‍♀️💃🏼
Ya aslında hiç üzülmüyorum umrumda değil ama sadece emin olmak istiyorum silmişmi silmemişmi diye. Çünkü hakkımda kısmının bende görünüp başka telde görünmemesi kafamı karıştırdı

Back