Kontakt Lens numaralı ve renkli lens için fikirlerinizi almak istiyorum

sylvanas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
11
0
merhaba kızlar benim gözlerim 3 seneden beri -2.75 miyop yani uzağı göremiyorum uzun süredir ciba vision gece/gündüz lenslerini kullanıyorum ama artık renkli ve numaralı lens almak istiyorum bir kaç önce freshlook gümüş gri lens almıştım ama ben çok beğenmedim, az çok belli olmuyordu ama uzakdan renkli göstermiyordu zaten ucuz bir lens oldugu içinde pek kaliteli değildi bende yeni bir lens almak istiyorum uzun süredir solotica,rainbow arasında kaldım bunlar freshlook a göre daha iyiymiş, sizin fikirlerinizi almak istiyorum numaralı ve renki lensler arasında hangilerini tavsiye edersiniz
bu arada esmer tenli siyah saçlıyım sizler ne önerirsiniz ???

bu arada kızlar merak ettıgım birşey var koyu renkli gözlere sahip olanlara opak lens öneriliyormuş doğrumu bu ?? opak ile kontakt arasında fark varmı ??

merhaba bende solotıca ydı galıba hatırlayamdım kullanıyorum bıraz ara verdım. ama renk olarak harelı yeşil rengide doğal güzel duruyo esmer olduğun içinde güsel duruyo bence denemek istersen..

B&L hareli gri öneririm,bende esmerim kullandım,hem kullanışlı uzun süreli hemde rengi güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…