L lovely26 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2012 728 4 14 Nisan 2012 Konu Sahibi lovely26 #1 Merhabalar :).. bende solitica hidrocor mel lens almak istiyorum gözlerim 3 derce miyop numaralı olunca doğallık bozuluyormu kalınlık artıyormu lütfen kullananların bilgilerine ihtiyacım var..
Merhabalar :).. bende solitica hidrocor mel lens almak istiyorum gözlerim 3 derce miyop numaralı olunca doğallık bozuluyormu kalınlık artıyormu lütfen kullananların bilgilerine ihtiyacım var..
mjackson I ८ﻪռ'է ενε Kayıtlı Üye 9 Mart 2012 129 0 14 Nisan 2012 Konu Sahibi lovely26 #2 Benimde gözlerimde miyop var , bende solotica kullanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum her konuda ... Kızlar kullananlar biraz bilgi versin lütfen
Benimde gözlerimde miyop var , bende solotica kullanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum her konuda ... Kızlar kullananlar biraz bilgi versin lütfen
cAnImVEcAnI Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2012 3.281 577 15 Nisan 2012 Konu Sahibi lovely26 #3 lovely26 .!.: Merhabalar :).. bende solitica hidrocor mel lens almak istiyorum gözlerim 3 derce miyop numaralı olunca doğallık bozuluyormu kalınlık artıyormu lütfen kullananların bilgilerine ihtiyacım var.. Genişletmek için tıkla... mjackson .!.: Benimde gözlerimde miyop var , bende solotica kullanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum her konuda ... Kızlar kullananlar biraz bilgi versin lütfen Genişletmek için tıkla... ben solotica kullanmadım ama diğer marka çeşitlerinden baya kullandım,benimde gözüm 1.75 miyop rengi falan etkilemiyor numarasız lens gibi farkeden bişey yok,soloticada dediğiniz gibi bişey varmı bilemiyorum
lovely26 .!.: Merhabalar :).. bende solitica hidrocor mel lens almak istiyorum gözlerim 3 derce miyop numaralı olunca doğallık bozuluyormu kalınlık artıyormu lütfen kullananların bilgilerine ihtiyacım var.. Genişletmek için tıkla... mjackson .!.: Benimde gözlerimde miyop var , bende solotica kullanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum her konuda ... Kızlar kullananlar biraz bilgi versin lütfen Genişletmek için tıkla... ben solotica kullanmadım ama diğer marka çeşitlerinden baya kullandım,benimde gözüm 1.75 miyop rengi falan etkilemiyor numarasız lens gibi farkeden bişey yok,soloticada dediğiniz gibi bişey varmı bilemiyorum
Burcucumm Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2009 793 174 15 Nisan 2012 Konu Sahibi lovely26 #4 Benim gozlerim numarali ve 1 senedir solotica kullaniyorum, dogalliginda hic birsey degismiyor, merak etmeden kullanabilirsin canim
Benim gozlerim numarali ve 1 senedir solotica kullaniyorum, dogalliginda hic birsey degismiyor, merak etmeden kullanabilirsin canim
L lovely26 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2012 728 4 22 Nisan 2012 Konu Sahibi lovely26 #5 Çok teşekkür ederim valla içimi rahatlattın :)