Kontakt Lens Numaralı solotica lens kullananlar yardımlarınızı bekliyorum

lovely26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
728
4
Merhabalar :).. bende solitica hidrocor mel lens almak istiyorum gözlerim 3 derce miyop numaralı olunca doğallık bozuluyormu kalınlık artıyormu lütfen kullananların bilgilerine ihtiyacım var..

Benimde gözlerimde miyop var , bende solotica kullanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum her konuda ...

Kızlar kullananlar biraz bilgi versin lütfen

Merhabalar :).. bende solitica hidrocor mel lens almak istiyorum gözlerim 3 derce miyop numaralı olunca doğallık bozuluyormu kalınlık artıyormu lütfen kullananların bilgilerine ihtiyacım var..

Benimde gözlerimde miyop var , bende solotica kullanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum her konuda ...

Kızlar kullananlar biraz bilgi versin lütfen

ben solotica kullanmadım ama diğer marka çeşitlerinden baya kullandım,benimde gözüm 1.75 miyop rengi falan etkilemiyor numarasız lens gibi farkeden bişey yok,soloticada dediğiniz gibi bişey varmı bilemiyorum

Benim gozlerim numarali ve 1 senedir solotica kullaniyorum, dogalliginda hic birsey degismiyor, merak etmeden kullanabilirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…