• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens numaralı renkli lens kullanımı

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
kızlar, numaralı renkli lens sizce göze rahatsızlık verir mi? numaralı lensi gayet rahat kullanıyorum ama renkli ve numaralı lenste bir problem yaşarım diye korkuyorum. numaralı ve renkli lens kullananlar buraya yazarsa sevinirim.

bu arada gözlerim kahve rengi, tenim yazları buğday, kışları beyaz sayılırım =) sizce b&l'un hani rengini kullanırsam doğal durur?

ben hem numaralı hemde renkli lens kullanıyorum. şeffaf lensten farkı yok. hem görüş açısından hemde rahatlık açısından........

ben hem numaralı hemde renkli lens kullanıyorum. şeffaf lensten farkı yok. hem görüş açısından hemde rahatlık açısından........

aa çok güzel o zaman. ben renkli olunca lens kalınlaşıyo gibisinden bi şeyler duymuştum, ondan rahatsız eder diye düşündüm. teşekkür ederim ilgin için =)

hangi renk ve hangi marka kullandığını öğrenebilir miyim bir de?

yaklaşık 5 senedir bende renkli ve numaralı lens kullanıyorum,hiç rahatsız olmadım sende rahatlıkla kullanabilirsin bence :) ben freshlook hareli yeşil kullanıyorum,aylık lens..

yaklaşık 5 senedir bende renkli ve numaralı lens kullanıyorum,hiç rahatsız olmadım sende rahatlıkla kullanabilirsin bence :) ben freshlook hareli yeşil kullanıyorum,aylık lens..

sağol tatlım ya içimi rahatlattın :) ne kadara ve nerden aldığını söylersen daha da mutlu ediceksin beni :)

bide ben bal rengi düşünüyorum ama gözlerim kahve olduğu için öyle sıradan yine kahve gibi durur, boşuna almış olurum diye düşünüyorum. bir de gri lenslerde feci aklım kaldı (: dediğim lensler hakkında bir bilgin var mı?

sağol tatlım ya içimi rahatlattın :) ne kadara ve nerden aldığını söylersen daha da mutlu ediceksin beni :)

bide ben bal rengi düşünüyorum ama gözlerim kahve olduğu için öyle sıradan yine kahve gibi durur, boşuna almış olurum diye düşünüyorum. bir de gri lenslerde feci aklım kaldı (: dediğim lensler hakkında bir bilgin var mı?

Rica ederim canım :) ben göz doktorumdan alıyorum lenslerimi 2 ayda bir 50 tl ödüyorum,bal rengi bende denemiştim ama dediğin gibi çok fark etmedi,gri kullanmıştım yine freshlook hareli olanından memnundum o renkten ama yeşili ayrı bir seviyorum,bir lensçiye gidersen daha iyi olur canım renkleri deneyebilirsin böylece,insanın gözüne göre duruşu değişiyor çünkü :)

yah bende düşünüorm numaralı lens kullanmayı aklımdaki soruları yanıtladınız saolunda acaba doğalmı duruo bazı lensler çok dışa doru duruo yapmacık oluo onun hakkında bir bilginiz varmıı

ya bende düşünüyorum ama kullanabilirmiyim 16 yaşıma giricem 1.75 iki gözümde sizce kolaymı ?

Back
X