- 23 Ağustos 2016
- 41
- 22
-
- Konu Sahibi Muallimemektepli
Canım ilgin için çok teşekkür ederim öncelikle :) uzun kullanım için istemiyorum özel günlerde değişiklik olsun diye kullanmak istiyorum daha çok peki rainbowu kullandığında hiç çevrenden anlayan oldu mu :)Ben renkli lens uzun zamandır kullanmıyorum sana da tavsiye etmem açıkçası, numaralı lenslerde renkli lens pek sağlıklı değil. Ben senelik rainbow kullandım sky blue, bir kez 15 dk gibi bir süre dalmışım, normalde lensle asla uyumam, ve gözüm mikrop kaptı aylarca lens takamadım zombi gibi gezdim kıpkırmızı gözlerle, çektiğim acıyı anlatamam. Tüm bunlardan sonra illa da kullanıcam dersen rainbowların pupil boşluğu geniş oluyor yani kendi göz rengin görünüyor biraz. Ama rainbow giallo renginden herkes çok memnun, tam istediğin gibi bir renk, ela yeşil, nette çok fotoğrafı var kullananların. Onun dışında solotica en doğal lens markalarından biri, forumda solotica renklerini deneyenlerin gözünde bulabilirsin birçok fotoğraf mevcut :)
ben başka birşey dicem .. lensi internet üzerinden alıyorsanız ben lensal.com magduruyum . lensimi uzun araştırmalar sonucunda en uygun fiyat bulduğum lensal.com da sipariş verdim . yaklaşık 15 tl daha uygundu . ancak siparişimin kargoya verildi bilgisi bir türlü gelmiyordu yazıyodum cevap alamıyodum filan falan elimizde yolluyoruz diyolardı. sonunda 1 hafta sonra kargom halen yola çıkmamışken iptal ettirdim ve başka bir firmadan verdim 15 tl pahalı piyasa fiyatına ... o kadar pes ettim yani . ertesi gün kargom gelmişti. hangi firmadan aldığımı yazmıyorum reklam yapıyo gibi anlaşılmasın diye .. şikayetim var da firmayı aratınca aynı şikayetlerden yüzlerce okudum ve sorun bende diilmiş dedim.
bunun yanında lensimin markasını doktor önerdi . oksijen en çok geçirenmiş . airoptix colors numarasız lenslerim . zümrüt yeşili .. doğal gibi.. sırıtmadı . gözlerim kahverengi .
lensle ilgili her bloğa yazıcam lensal.com a okadar kızdımki insanlaraynı şeyi yaşamasın
Çok teşekkürler bilgilendirdiginiz için, ben de numaralı lens almak istiyorum almışken renkli olsun istedim ama renkli pek tavsiye etmiyorlar numaralıda. Sizinkiler numaralı mıydı? Bir de rengini anlamamız açısından fotoğraf paylaşabilirseniz çok sevinirim.ben başka birşey dicem .. lensi internet üzerinden alıyorsanız ben lensal.com magduruyum . lensimi uzun araştırmalar sonucunda en uygun fiyat bulduğum lensal.com da sipariş verdim . yaklaşık 15 tl daha uygundu . ancak siparişimin kargoya verildi bilgisi bir türlü gelmiyordu yazıyodum cevap alamıyodum filan falan elimizde yolluyoruz diyolardı. sonunda 1 hafta sonra kargom halen yola çıkmamışken iptal ettirdim ve başka bir firmadan verdim 15 tl pahalı piyasa fiyatına ... o kadar pes ettim yani . ertesi gün kargom gelmişti. hangi firmadan aldığımı yazmıyorum reklam yapıyo gibi anlaşılmasın diye .. şikayetim var da firmayı aratınca aynı şikayetlerden yüzlerce okudum ve sorun bende diilmiş dedim.
bunun yanında lensimin markasını doktor önerdi . oksijen en çok geçirenmiş . airoptix colors numarasız lenslerim . zümrüt yeşili .. doğal gibi.. sırıtmadı . gözlerim kahverengi .
lensle ilgili her bloğa yazıcam lensal.com a okadar kızdımki insanlaraynı şeyi yaşamasın