Kontakt Lens Numaralı Renkli Lens Almak İstiyorum,Tavsiyesi Olan Var mı?

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.625
gözlerim 4.75 miyop,10 senedir numaralı şeffaf lens kullanıyorum ama bugünlerde renkli lense kafayı fena takmış durumdayım,en azından bir kerecikte olsa denemek istiyorum,önce 1 aylık olandan alıp denemek istiyorum,rengimi bulursam ve de rahat edersem kullanmaya devam ederim beğenmezsem birdaha da almam.şöyle doğal duran açık yeşil (açık yeşilden kastım zeytin yeşili olmayan gözde belirgin olan tatlı bir yeşil)almak istiyorum.

varmı arkadaşlar numaralı renkli lens kullanıp bana tavsiyesi olan?gözlerim kahverengi bu arada.

Son düzenleme:
Eğer doğal bir lens arıyorsan kesinlikle rainbow giallo kullanmalısın, bazen ben bile kendi gözümmüş gibi sanıyorum :)

Eğer doğal bir lens arıyorsan kesinlikle rainbow giallo kullanmalısın, bazen ben bile kendi gözümmüş gibi sanıyorum :)

geçen gün avm ye gittim ve 3 tane gözlükçüye uğradım,hepside bana numaralı renkli lenste freshlook lens önerdiler ama kartele baktığımda hepsi hareliydi beğenmedim.

neyse lafın kısası hiçbiri rainbow markasını söylemedi,acaba onların elindemi yoktu yoksa rainbowun numaralı renkli lensimi yok?

dün gittim freshlook zümrüt yeşili aldım,dün akşam denemek için taktım,10 dk durdu durmadı ama çıkardıktan sonra gözlerim ağrıdı,sanırım takamıycam.

dün gittim freshlook zümrüt yeşili aldım,dün akşam denemek için taktım,10 dk durdu durmadı ama çıkardıktan sonra gözlerim ağrıdı,sanırım takamıycam.

canım ben de 4 derece miyopi var.. aynı senin gibi 10 sene şeffaf kullandım...renkliyi bi denemek istedim...fashion color diye bi markanın yeşilini aldım..fena durmadı amaaaa:
1. renkli lens te %25 görme kaybı olur.. yani 1 derece miyop gibi gezdim.
2. renk kısımları gözbebeğin büyüdüğü zaman buğulu görmene neden olur.

bir daha da hiç almadım..son kutuyu hala saklıyorum belki lazım olur bigün diye ama inan düğünümde bile takma ihtiyacı hissetmedim.

dediğin gibi daha bulanık gördüm ve sanki lens gözüme tam yerleşmemişte çıkacakmış gibi oluyor,aradada hafif buğulu karaltılı birşeyler oluyor,sanırım alışamıycam.

eşim beğendi,iyi seçim yapmışsın dedi ama ben kendi gözlerimi daha çok beğendim renkliyi takınca.büyük ihtimal lens kutusunda bekleyecek uzun süre,arada suyunu temizlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…