Kontakt Lens Numaralı lens kullanan arkadaşlar bir yardımcı olur musunuz ?

hello_

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
32
0
Merhaba ben 2 gün önce acuvue Quesis marka bir lens aldım benim bc 8.7 fakat aldığım lenslerin üzerinde 8.4 yazıyor.sizce kullanmalımıyım ?

Merhaba ben 2 gün önce acuvue Quesis marka bir lens aldım benim bc 8.7 fakat aldığım lenslerin üzerinde 8.4 yazıyor.sizce kullanmalımıyım ?

benimde bc değerim 8.7 ve Acuvue Oasys almayı düşünüyorum.. 8.8 mm’ye kadar tolere edebilmektedir yazıyor internetteki bir takım kaynaklarda, tabi en doğrusu doktorunuza danışmak.. ben ilk fırsatta doktoruma danışacağım ona göre alacağım.

Arkadaşlar bende numaralı lens kullanmak istiyorum ama hic bir bilgim yok yardimci olur musunuz

Merhaba. Numarali lensleri uyurken çıkarıyormusunuz? Yoksa hiç çıkarmıyor musunuz
Çıkarıyorum ben eve gelince direk çıkartıyorum çünkü 10 saat falan kalıyor zaten. Optikçi alırken istersen gece uyuyabileceğin lens vereyim dedi istemedim cünkü gözünde hava alması gerektiğini düşünüyorum.

Hiçbir lens çeşidi ile gece uyuyamazsınız arkadaşlar. Optikçilere kesinlikle aldanmayın, her gece mutlaka lensinizi çıkarın. Bu gözünüzde ciddi manada kuruma yapar. Kısa vadede hiçbir sorun yaşamazsınız, ama uzun vadede gözünüzden olabilirsiniz. Hem gözünüzün hem de lensinizin oksijen alması gerekli. Gece lensinizi çıkarın ki onlar da suya doysun, sabah daha fazla oksijen geçirgenliği sağlasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…