Kontakt Lens numaralı kontak lens bulanık görme

numaralı kontak lenslerimle bulanık görüyorum ne yapmalıyım?

• lensleri değiştir

OY: 1 33,3%
  • doktora tekrar git

OY: 2 66,7%

• Ankete Katılan
    3

Edaklknci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
1
0
26
arkadaşlar ben 13 senedir gözlük kullanıyordum ama sol gözümde numara kalmadığı için doktor sadece sağ gözüme numaralı kontak lens verdi ama astigmatım da var salı günü lensimi aldım ama aldığımda taktığım gibi batmafalan yaptı ve göremedim yani bulanık gördüm lens numaram 1,25 bir bilginiz var mı ? neden bulanık görüyorum çapı da çok büyük lenslerimin ve markası da aqua oasis diye bir marka lütfen bildiğiniz bir şey varsa söylermisiniz????:KK37::KK31:

Göz kuruluğu olmuş olabilir,mikrop kapmış olabilir,tarihi geçmiş olabilir.. Olabilirler sıralanabilir.
Doktorunuza gidin öncelikle nedenlerinize cevap alın,sonra zaten değiştirilir.

Bende 10 yıldan beri kullanıyorum. Bu şeker gözlerimde astigmatism çıktı. Ve dün sipariş verdiğim lenslerim geldi. Çapı 8.6 olduğu için lenslerimde öyle gelmeli diye düşündüm. 8.9 geldi. Bişey fark etmez dediler atasun daki kızlar. Ama çok rahatsız etti. Şimdi 4 kutu almıştım 2 kutlusu elimde patladı. Benim hatam sanki 8.9 mu istediysem :KK43:

ters takmış olabilir misin kontrol ettin mi bir de iyice temizlediğine elinin temizliğine toz kalmamasına dikkat ettin mi

Bende 10 yıldan beri kullanıyorum. Bu şeker gözlerimde astigmatism çıktı. Ve dün sipariş verdiğim lenslerim geldi. Çapı 8.6 olduğu için lenslerimde öyle gelmeli diye düşündüm. 8.9 geldi. Bişey fark etmez dediler atasun daki kızlar. Ama çok rahatsız etti. Şimdi 4 kutu almıştım 2 kutlusu elimde patladı. Benim hatam sanki 8.9 mu istediysem :KK43:
Göz bu ya ne demek farketmez??
Öyle şeymi olur şaka gibi,:)Elinizde neden patlıyor gidin geri verin,şikayette bulunun. Ben basta almam bir kere neyse çap onu temin etmek zorundalar. Ne bu büyük alınan kaban gibi seneye de mi takacaksınız.

Aynısını dedim piraayecim. Ne demekmiş bişey fark etmez. Sonuçta size güvenerek açtım kutuyu ve gözüme takmadan anlayamazdım mecbur değiştirecekler. Şimdi haber bekliyorum umarım olmadı diyip delirtmezler beni

bunca zamandır (13 -14 senedir) numaralı lens takıyorum,ilk defa bir göze lens takan birini duyuyıorum ,belkide numarası kalmayan gözünüzde hala bozukluk vardır,yada astigmatınız oldugu için bulanık görüyorsunuzdur, bence tekrar muayne olmalısınız.

Aynısını dedim piraayecim. Ne demekmiş bişey fark etmez. Sonuçta size güvenerek açtım kutuyu ve gözüme takmadan anlayamazdım mecbur değiştirecekler. Şimdi haber bekliyorum umarım olmadı diyip delirtmezler beni
tüketici hakkı diye bir şey var nerde bu hangi mağaza basasim geldi aaa:))

arkadaşlar ben 13 senedir gözlük kullanıyordum ama sol gözümde numara kalmadığı için doktor sadece sağ gözüme numaralı kontak lens verdi ama astigmatım da var salı günü lensimi aldım ama aldığımda taktığım gibi batmafalan yaptı ve göremedim yani bulanık gördüm lens numaram 1,25 bir bilginiz var mı ? neden bulanık görüyorum çapı da çok büyük lenslerimin ve markası da aqua oasis diye bir marka lütfen bildiğiniz bir şey varsa söylermisiniz????:KK37::KK31:
Mrb bendede astigmat var yillardir toric lens kullaniyrm bu markayi kullandim ve hic ama hic memnun kalmadin yanma batma yapti provision hd bosh&lomb ondan daha iyi astigmat oldugu icin bu lensler kalin oluyo biraz ama bende sorun olmadi capinin buyuk olmasi ast8gmatli gozlerde daha iyi kırilmayi daha iyi sagliyo.

X