• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NUMARA TAŞIMA

mandalinalimon

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
929
241
18
41
6 yıldır aynı operatördeyim, son 3y ıldır faturalıyım,32 liraya 1500 dakika kullanıyorum ama artıkçokyüksekbuluyorum, aynı operatör yeni gelenlere cazip fiyat verirken ben fazla ödüyorum ve eşim istemese de hattımı taşımak istiyorum, aklımdaki operatörler pttcell ve bimcell, kullanan var mı acaba bu operatörleri, çekim kaliteleri nasıl?
pttcell 750 dk 10 lira(taahhütlü) dediler, cazip geldi ve bimcell de de 500 dk 14 lira(taahhütsüz), siz ne tavsiye edersiniz, bu iki tarifeden birini istiyorum

Bimcell kullanan tanidigim vardı. Vodafone nasılsa bimcell de ayni sekilde çekiyordu. Bence geçilebilir. Neden ayni hizmete daha fazla para veresin ki.

turktlekomun 10 lira 750 dk olan tarife mantıklı geliyor da ekstra vergisi olurmu acaba, iyimidir?ben bugün bir türk telekom bayine gittim orada 10 liraya 750 dkka dediler sanırım türk telekomundu onasıl acaba

Ben nedense bilindik operatör, pahalı olmasına rağmen, değiştiremiyorum.
Operatörlerin çekim güçleri ortada neticede.

denemek gerek bence, kendi operatöörüme 2 yıldır ayda 32 lira ödedim amayeniaboneler hep uygunfiyat aldılar bense yüksek fiyat aldım, çekim gücü derken büyük şehirlerde bir sıkıntı olacağını düşünmüyorun, ön yargılı olmamak gerek

denemek gerek bence, kendi operatöörüme 2 yıldır ayda 32 lira ödedim amayeniaboneler hep uygunfiyat aldılar bense yüksek fiyat aldım, çekim gücü derken büyük şehirlerde bir sıkıntı olacağını düşünmüyorun, ön yargılı olmamak gerek

Ön yargı değil.
Fiyat uygunluğundan dolayı eşim yıllardır kullandığı operatörü değiştirdi.
Yolda vs. navigasyon programlarını cep telefonundan kullanırken problem yaşıyor.
Yine benim telefonumdan bakıyoruz mesela.
Genel anlamda telefonda konuşmada çok problem yaşamıyoruz fakat internet kullanımında problem olabiliyor.
Veya çok abuk bir yerden geçiyorsak (İstanbul'dayız) çekmeyebiliyor hattı.
Gibi gibi sorunlar.

O yüzden hiç bu sıkıntılara girmek istemem açıkçası
Zaten evde wifi var, internet kotamı aşmıyorum hiç bir zaman.
Rahat konuşmak için de mecburen o paraları veriyoruz.

ben deneyeceğim, çok fazla da telefonla konuşan birideğilim, şehirde oturuyorum,beklentim bulunduğum bu sınırlıalanda çeksin yeter,eğer memnun kalmazsam 3 ay sonra eskioperatöre dönerim, bu kadar da basit.ayrıca internet kullanmıyorum telefondan, hala ona cesaret edemedim, dediğimgibi bulunduğumalanda çeksin yeter

ben deneyeceğim, çok fazla da telefonla konuşan birideğilim, şehirde oturuyorum,beklentim bulunduğum bu sınırlıalanda çeksin yeter,eğer memnun kalmazsam 3 ay sonra eskioperatöre dönerim, bu kadar da basit.ayrıca internet kullanmıyorum telefondan, hala ona cesaret edemedim, dediğimgibi bulunduğumalanda çeksin yeter

O zaman mantıklı bir davranış olur sizin için.
O kadar çok para ödemektense, daha uyguna bir operatör kullanmanız sizin faydanıza.

Benim iş ve şahsi yaşantım gereği telefon trafiğim ciddi anlamda önemli.
Aksaklık sevmiyorum o yüzden tercihim bu.
:KK39:

O zaman mantıklı bir davranış olur sizin için.
O kadar çok para ödemektense, daha uyguna bir operatör kullanmanız sizin faydanıza.

Benim iş ve şahsi yaşantım gereği telefon trafiğim ciddi anlamda önemli.
Aksaklık sevmiyorum o yüzden tercihim bu.
:KK39:
bir deşu an kioperatörümde kullanmadığımşeyler için para veriyorum, 2 gb interneti var ve 2 senedirhiç kullanmadım, 1500 dakikayı hiç bitiremedim zaten, ben ihtiyacımolanı kullanmak istiyorum.telefonu 1 haftakullanmasam aramam öyle bir tüketiciyim ben ve türk telekomda tam bana göre bence

bir deşu an kioperatörümde kullanmadığımşeyler için para veriyorum, 2 gb interneti var ve 2 senedirhiç kullanmadım, 1500 dakikayı hiç bitiremedim zaten, ben ihtiyacımolanı kullanmak istiyorum.telefonu 1 haftakullanmasam aramam öyle bir tüketiciyim ben ve türk telekomda tam bana göre bence

O zaman siz de sizin için uygun olanı yapın derim.
Benim de aynı şekilde bir durumum olsa inanın ben de değiştiririm operatörümü.
Ama diyorum ya, eşim zaten değiştirdi.
İkimizde yoğun telefon kullanann insanlarız.
Bari benim hattım ileri düzey olsun diye değiştirmiyorum.
Yoksa dediğiniz gibi pahalı operatör malesef.

Aslında en güzel uygulama operatör değişse bile telefon numarasının değişmiyor olması şahane.
İyi günlerde kullanın demek düşüyor bize artık o zaman. :KK39:

keşke kendi operatörümün de güzel ve uygun tarifeleriolsa numara taımazdım, atıyorum 500 dakika+500 sms+500mb satıyor ama ben mesaj ve interneti hiç kullanmıyorum ama para ödüyorum, çok saçma...sadece dakika satsalar 250 dk halinde, isteyen istediği kadar yenilese mesela süper olur, bunu bir tek bimcell de gördüm, güzel bir uygulama, ihtiyacın ne ise onu alıyorsun

O zaman siz de sizin için uygun olanı yapın derim.
Benim de aynı şekilde bir durumum olsa inanın ben de değiştiririm operatörümü.
Ama diyorum ya, eşim zaten değiştirdi.
İkimizde yoğun telefon kullanann insanlarız.
Bari benim hattım ileri düzey olsun diye değiştirmiyorum.
Yoksa dediğiniz gibi pahalı operatör malesef.

Aslında en güzel uygulama operatör değişse bile telefon numarasının değişmiyor olması şahane.
İyi günlerde kullanın demek düşüyor bize artık o zaman. :KK39:
teşekkürler, bundan sonra hangioperatör ucuzsa ona taşıyacağımhattı, numara nasıl olsa aynı, numara taıyanlardan 1 yıl telsiz ücreti dekesilmiyormuş süper bişi bu.
sizin durumunuza göre de sizhaklısınız.siz de gülegülekullanın

Back