• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket numara taşıma işinden hangi operatör karlı çıkar?

numara taşıma işinden hangi operatör karlı çıkar?

• türkcell

OY: 16 40,0%
  • avea

OY: 15 37,5%
  • vodafone

OY: 9 22,5%

• Ankete Katılan
    40

temmuziki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
182
Puanlar
163
arkadaşlar ben mrk ettim sizce numara taşıma işinden hangi operatör karlı çıkar?
en çok taşınma hangi operatöre olur?

Son düzenleme:
valla bizim karlı çıkacağımız kesin
her operatörde çok iyi kampanyalar olcak birbirleriyle yarışmak için sırnaşık şey

ben faturalı turkcell kullanıyorum ve asla taşımayı düşünmüyorum.
zamanında avea ve vodafone(telsimdi o zamanlar tabi kaydirigubbakcemile3) da kullandım, avea 10 dk 1.5 kontormuydu neydi, dakikada 1 kesiliyordu konuşma ki merkezi bir yerde oturuyorum. turkcell heryerde çok iyi çekiyor :lepi:

ben avea diyorum
tamam şebeke problemi yaşıyoruz ama turkcell de çok pahalı
canımdan bezdiriyor artık kontor paraları
şu an kararsızım sistem bir otursun avea kamuya taşımayı düşünüyorumhihoyyyt

umarım biz karlı çıkarız..
benim anlamadığım,nasıl birileri içn numarası vazgeçilmez olur?
ha zaten hatlar sudan ucuzdu resmen ve hatta neredeyse sokaklarda bedavaya dağıtıyorlardı bi ara..
taşıyın bakalım ne olacak...şakkıdı

valla öğrenciysen ya avea ya vodafone:roflol:

ama turkcelin de çekimi süper

seç beğen al işte:icecream:

vodafone kampanyaları süper..ah bide şebeke sorunumuz olmasa..valla ben bi yere gitmiyorum..

tasıma işinden turkcell karlı çıkar çünkü ücretlendirmesi en pahalı olan hat.avea ve wodafone daha karlı kullanıcılar için ama hiç boşa bizim karlı çıkmamızı beklemeyin kızlar kimse kimseye hayr rüya görmez bu devirde yani bizi düşüneceklerini sanmıyorum.daha önce turkcell'de çalışmış bi eleman olarak benim tercihim avea ve wodafone :)))

kararsızım ama haberlere göre türkcell karlı çıkmış sanırım
yine de net bilgi verilmemiş

ben avea dedim ama neden bilmiyorum.
belkide onu kullandığım için

aldıgım duyumlara göre 100.000 kişi degişim yapmıs ve 75.000 i türkcelle geçmiş.ben vodafon um.memnunun

valla hanımlar değerlendirmeyi siz yapın eşim aveaya gecti turkcell 1 kontur 450 kuruş avea 300 kuruş 600 dakikada hediye 5000 sms de hediyesi gayetde memnunuz turkcell 10 yıldır bizi kazıklamış resmen

bence kesin avea karlı çıkar, ben 2 yıl önce turkcellden aveaya geçtim ve 3 ayda 100 kontor yetiyor, bazen 2 ay.. annem de vodefone'dan aveaya geçti

Back