Yetmez ama EVET diyenlere!!!
Ülkemin başına bisürü çorap ördüğü için , eğitim sisteminin içine .ıçtığı için , kutu kutu paraalrı hortumladıkları için , insanları dini kullanarak sömürdükleri için , yıllarca cemaatle kucak kucağa otururup çıkarları uymayınca resmen iç savaşa sürüklediği için , Atatürke küfür eden , AYETLERLE dalga geçenleri m.vekili bakan olarak başıma seçtiği için , güzelim ülkeme 3 ADET SAATLİ BOMBA YERLEŞTİRDİĞİ için , apoyu resmen tanıdığı için , PKKyı adam yerine koyduğu için , savcımı oyununa alet ettiği için , körü körüne bağlı araştırmadan dinlemeden , gördüğünede nasıl oluyorsa ses çıkarmayan bir halk çıkardığı için teşekkürler..
Bu santrallerin zararlarını çoluk çocuğunuzdan (ALLAH KORUSUN) görmeye başlayıncamı sesinizi çıkaracaksınız ya yeterrr uyanın artık..
Ulkenin a.sina koyan adama vermisler ihaleyi. 80 milyonun toptan a.sina koysun diye heralde...
Bu buyuk suc cinayet gunah. Ve bunda akp secmeni de dahil akp chp mhp bdp hepsinin sucu var. Zaten ulkenin bu halde olmasinda muhalefetin de genel olarak payi buyuk muhalefet adam gibi olsaydi meydan boyle bos kalmazdi...
Yaziklar olsun ne diyim...
ironik
ben o şahıs olduğunu bilmiyordum, bilmiyorken bile firmanın adı güven vermedi niyeyse, o nasıl firma ismi ya
nükleer santral olmayan ülke yok gibi nerdeyseYhu basörtüsü serbest olsun. herkesın tercıhıne saygımız sonsuz. baska ne yaptı bu adamlar zarar vermekten baska. ya cok sey agzıma gelıyor banlanmak degılde tutuklanmaktan korkuyorum. bacak kadar kızım var sıze emanetay Allah korusun.
ah bı yurtdısına kapak atabılseydık baska hıc bır dusuncem yok yemın ederım ulkemle ılgılı.