Teşekkür ederim ...Uyuyamıyorum yüzümden dolayı...Sabah yıkayacağım ama koyu lekeler görünce paniklemeye başladım...Geçmiş olsun diyeyim.İnşallah düzelir.Sakin kalın.
Ben yaptırmadım da yaptıran varsa da uyumuş olabilir.Görünce yazarlar.
acınız varsa uyumak zor olabilir.Ama düşüncelerden uyuyamıyorsanız bu sizi daha da panikletir.Korku ve panik bizi sağlıksız düşünmeye iter.Teşekkür ederim ...Uyuyamıyorum yüzümden dolayı...Sabah yıkayacağım ama koyu lekeler görünce paniklemeye başladım...
Teşekkür ederim haberdar ederim size de iyi uykular :)Ah yazında haberdar olalım.Bende merak ederim sizi.İyi uykular :)
Kendilerini daha aramadım...Dünkü çaresizliğim yüzünden yazdım bu mesajı ..Çünkü korktum geçmeyecek böyle kalacağım hissi olusuyor 2. gün geçince rahatladım...1 hafta bekliyorum bir hafta sonra durum aynı kalırsa onlar arayıp durumu bildiririm ama su an için öyle görünmüyor iyileşme sürecim 2. gün başladı....2.gün ödem yarıya indi cildimde koyuluklar geçmiş uyandığımda daha iyiyim ...Süreç şu anda güzel gidiyor..bepanthol pişik kremi sürüyorum hala kızarıklık düne nazaran yoğunluğu hafiflemiş vaziyette...Yüzümdeki ödemin yarıya inmesi beni biraz rahatlattı..Eğer bu agresif işlem işe yararsa bebek gibi bir cilde kavuşmuş olacağım sabretmem gerektiğini farkettim...İnsan yüzünü o kadar ödem ve kızarık birde koyu lekelerle görünce korkuyor tabiki bende korktum...Şu an burada gün gün anlatacağım uyku ödemin azalmasını sağlıyor..Yüzümü yıkadıktan sonra bepanthol kremi yıne yüzüme bocalayarak sürüp uyumustum devamlı ıslak kalması gerek yüzün dışarı çıkmıyorum..3 gün dışarı cıkmama kararı aldım cünkü bepanthol kremin üstüne günes koruyucu sürmek imkansız...
Çok teşekkür ederim :))inşallah giderek iyileşirsiniz.Aklıma gelince durumunuzu okumak istedim.Hepimiz bir şekilde kendimizi beğenmek,beğenilmek istiyoruz da umarım bu çektiklerinize değer sonucunuz.
Merhaba geçmiş olsun sonuçtan mutlu olmanıza sevindim6. gün cildim muhteşemm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?