Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaNuisance Renkli Röfle Seti kullananlar???
Kuaförde veya evde NUISANCE RENKLİ RÖFLE SETİ kullanan war mı, kızıl saça röfle araştırırken rastladım kutudaki renge bayıldım:97:.. Kullanan/bilgisi olan war mı??
Kuaförde veya evde NUISANCE RENKLİ RÖFLE SETİ kullanan war mı, kızıl saça röfle araştırırken rastladım kutudaki renge bayıldım:97:.. Kullanan/bilgisi olan war mı??
evet ben kullandım kozmetik marketten bana 4 renk olduğunu söylediler lila kızıl- oranj bakır- ateş kızılı- açık bakır ben açık bakır olan rengini kullandım harika sonuç aldım bu boyalar koyu saçı bile tek işlemde aldığınız boyanın renginde yapabiliyor hatta içerisinde bulunan delikli bone ile aralara gölgede atılabiliyor içerisindeki boya sonrası kullanılması önerilen tek kullanımlık saç bakım kremide saçımı boya sonrası harika yaptı