• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Nuisance Renkli Röfle Seti kullananlar???

DreamGirl_

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
170
0
316
İstanbul
Kuaförde veya evde NUISANCE RENKLİ RÖFLE SETİ kullanan war mı, kızıl saça röfle araştırırken rastladım kutudaki renge bayıldım:97:.. Kullanan/bilgisi olan war mı??

$nuisance.jpg

dün benim saçım aynı böyle oldu :1: bal köpüğüyle dore sarıyı karıştırmıştım bna hiç gitmedi hortlak gibi yaptı esmerim çünkü:9: zeminin ne renk ;? :16:

Kuaförde veya evde NUISANCE RENKLİ RÖFLE SETİ kullanan war mı, kızıl saça röfle araştırırken rastladım kutudaki renge bayıldım:97:.. Kullanan/bilgisi olan war mı??

Eki Görüntüle 187485

evet ben kullandım kozmetik marketten bana 4 renk olduğunu söylediler lila kızıl- oranj bakır- ateş kızılı- açık bakır ben açık bakır olan rengini kullandım harika sonuç aldım bu boyalar koyu saçı bile tek işlemde aldığınız boyanın renginde yapabiliyor hatta içerisinde bulunan delikli bone ile aralara gölgede atılabiliyor içerisindeki boya sonrası kullanılması önerilen tek kullanımlık saç bakım kremide saçımı boya sonrası harika yaptı

Back