nüfus sayımı kapıya gelenler

polanegri

Nefis-e
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
1.278
8
116
arkadaşlar biraz önce zil çaldı aşağıdan kim o dedim nüfus sayımı dediler.ama sadece bnm zili çaldılar bende kapıyı kapadım.sonra yukarı çıktılar tekrar zil çaldı açmadım.bnm bildiğim nüfus sayımı pazar gunu sokağa çıkma yasağıyla birlkte olmuyor mu.ne bileym hafta içi herkes işinde gücünde kimi evinde değil.böyle nüfus sayımı mı olur.yada şartlar değiştide böylemi oluyor artık.kapıyı açmamakla iyimi ettm kötümü bilmem.ne olduğunu bilmediğim insanlar kimlik bilgilerimi alsınlar istemedm.çünki haberlerde felan duymadım nüfus sayımı olcak die.belkide kötü amaçlı insanlardı bilemiyorum.sizede bu aralar gelen oldumu nüfus sayımı die.bu arada istanbuldan yazıorum?

Bildiğim kadarıyla nüfus sayımları artık eve memur gönderilerek yapılmıyor.bence açmamakla iyi yapmışsınız.

bize belediyeden gelmişti biri nüfus sayımı gibi birşeydi.apartmandaki kişi sayısını,ev sahibimi,kiracımı falan gibi sorular sormuştu.

ne kadar garip artık kapıdan sayım olmuyor ki zaten böyle bir durum olsa duyulurdu sayım yapılıyor diye ...iyi yapmışsınız açmamakla :18:

Başbakanlığın nüfus sayım anket görevlileri gelmiş olabilir, zira bizim buradada bu görevliler ev ev geziyor, mahalle muhtarınıza sorun, eğer dediğim anketörler geldiyse muhtarınızın bilgisi vardır muhakkak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…