Dudak Makyajı Nude ruj önerisi olan var mı?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

dersimm

ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
1.070
3
arkadaslar beyaz tenlıyım ve nude ruj arıyorum ama bembeyaz yada dudaksız gıbı göstermeyen bişeyler.eh fıyatıda uygun olursa cok sevınırım resım paylasan olursada daha cok sevınırım:)))gecen gun golden lady de deneyıp oylesıne surdum bı tane eve gelıp bakınca coook begendım ama ne numarasını hatırlıyorum ne bısey

Canım flormarın nude renginde bi rujunu denedim bende gayet hoştu tonu. ben almadım ama pişman oldum, en kısa zamanda alıcam

sagol canım nıhayet bı cevap veren olmus.flormarın hangı serısı acaba yada numarasını hatrlıyormusun canım ya

ben oriflameden kullanıyorum gayette memnunum çok hoş duruyor fiyatıda çok uygundu 5ytlye almıştım

kate moss marka 07 numara...flormar pretty serısı 304 302 yıne flormar long wearıng serısı L16 numara bunların hepsı dudak rengı canım....

Ruj rengi, her dudakta farklılık gösterir.
Nasıl ki her parfüm kişiye göre farklı kokuyorsa, ruj da öyledir.
Hele 'nude' yani ten rengi ruj en riskli olanıdır.
Denemeden bilemezsiniz, bu şekilde aldığım 6 tane var ve kullanamıyorum.
Arkaşlarıma çok yakışmalarına rağmen, dudaklarımın rengi koyu olduğundan, bende beyaz duruyor.
Korku filmi setinden az önce çıkmışım gibi garip bir görüntü.
Gidin, bütün markaları deneyin, başka şekilde bulamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…