• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nuba gore cinsiyet, belirgin nub

Mrve95

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
448
374
18
29
Merhaba kizlar bugun doktora gittim 14+4 haftayim, bacaklarini tamamen kapatmis cinsiyet gozukmuyor ama doktor nuba gore tahminim var ama parti yapcaksan soylemicm dedi, yuzde kac dedim %90 kiz dedi. Etrafimdaki herkes benden erkek hissettigi icin hala inanmayip kalan %10 luk kisma tutunup erkek diyor 😄
Ben basindan beri kiz hissettm ama sonlra dogru etraftan etkilenip erkek diyodum.
Simdide boyle dedikleri icin acabami diyorum, burda nub'dan anlayanlar vardi sizce ne cinsiyeti.
Sağ resimde 🥰🥹

Eklentiler

• IMG_20241213_180740.jpg
    IMG_20241213_180740.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 142
Merhaba kizlar bugun doktora gittim 14+4 haftayim, bacaklarini tamamen kapatmis cinsiyet gozukmuyor ama doktor nuba gore tahminim var ama parti yapcaksan soylemicm dedi, yuzde kac dedim %90 kiz dedi. Etrafimdaki herkes benden erkek hissettigi icin hala inanmayip kalan %10 luk kisma tutunup erkek diyor 😄
Ben basindan beri kiz hissettm ama sonlra dogru etraftan etkilenip erkek diyodum.
Simdide boyle dedikleri icin acabami diyorum, burda nub'dan anlayanlar vardi sizce ne cinsiyeti.
Sağ resimde 🥰🥹
Hayırlısı ile kucağına alırsın iniallah darısı başımıza

Sağ resimde 🥰🥹
Ben nub olayına çok güvenmiyorum ya. Benim doktorum da nuba göre kız dedi. Yüzde yirmi otuz yanılma payı olabilir diye de ekledi. Benim hafta daha erkendi yalnız. 11+2 idi. Sonuç olarak bebeğim erkekmiş. Bacak arasını görmeden tahmin yapılması bence doğru değil. Doktorumdan yorum yapmasını ben rica ettim bu arada. Bacak arasını göstermiyordu. Oturur pozisyonda ve kapatmıştı.Merak ediyoruz doğal olarak.

ben de kıza benzettim ya 😂😂 ama sana söyliyim ilk öğrendiğinde ne hissettiysen o çıkıyor. ben de ilk öğrendiğimde erkek hissetmiştim. hatta bebeği severken istem dısı tosunum falan diyordum 😂😂 ama ben de çevre etkisiyle hep kız olacak diyordum. erkek çıktı 🥲🥲😂 o yüzden ilk hissine güven 😂

Ben hamile oldugumu bilmeden ruyamda kiz bebek emzirmistim, sonra ogrendim ki ondan oncesi hep erkek gorurdum ve erkek annesi olurum derdim. 3 bucuk ay boyunca ruyamda 3 kere buyurken gordum, dun gecede ruyamda yenidogan bir kiz bebek gordumm bacaklarni ayaklarini sevdim 😄 benim bebegim esmer olur diyodum, ruyamdaki bebek siyah sacli, kara gozluydu 😁

Bende nubun yanildigini dusunuyorum erken haftalarda, ama buna bakarken benim 15 haftaydi yani nubu artik degismez diye dusunuyorum açısı. Zaten farkettiyseniz nubu erken haftalardaki bebekler gibi degil iyce gelismis ve asagi cok bakiyor. Neyse artk cuma gidicem bakalm

Ben hamile oldugumu bilmeden ruyamda kiz bebek emzirmistim, sonra ogrendim ki ondan oncesi hep erkek gorurdum ve erkek annesi olurum derdim. 3 bucuk ay boyunca ruyamda 3 kere buyurken gordum, dun gecede ruyamda yenidogan bir kiz bebek gordumm bacaklarni ayaklarini sevdim 😄 benim bebegim esmer olur diyodum, ruyamdaki bebek siyah sacli, kara gozluydu 😁

Bende nubun yanildigini dusunuyorum erken haftalarda, ama buna bakarken benim 15 haftaydi yani nubu artik degismez diye dusunuyorum açısı. Zaten farkettiyseniz nubu erken haftalardaki bebekler gibi degil iyce gelismis ve asagi cok bakiyor. Neyse artk cuma gidicem bakalm
Belli oldu mu cinsiyet 🙏

Hayir 2 hafta sonra kontrolum, gittim ama doktor 6 gun sonra gelmissin diye soylemedi, bacaklari kapali dedi oysaki havadaydi kendisi bacak arasina kadar bakti bana soylemedi gicik.oldugu icin ://

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-19-18-04-23-354_com.miui.videoplayer.jpg
    Screenshot_2024-12-19-18-04-23-354_com.miui.videoplayer.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_2024-12-19-17-14-07-683_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2024-12-19-17-14-07-683_com.whatsapp.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 89
Back