- Konu Sahibi Bsrdaemryns
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
NUBA GÖRE CİNSİYET BAKANLAR BAKABİLİR MİSİNİZ 13 HAFTALIK
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ocak 2022
- 748
- 477
- 33
- 30
Valla ben nub göremedim herhangi birşey de göremedim nasıl saklamış kendini
Siz öğrendiniz mi
- 21 Ocak 2022
- 748
- 477
- 33
- 30
Mesajı yeni gördüm hayır öğrenemedim dahaSiz öğrendiniz mi
Hayirli olsun ne istiyorsunuzMesajı yeni gördüm hayır öğrenemedim daha
- 21 Ocak 2022
- 748
- 477
- 33
- 30
Kız çok istiyorum ama size de atayım bakın daha söylemedi ama bana erkek gibi geldi nedense sağlıklı doğsun da düşük tehlikem var sıkıntım o cinsiyeti geçtim artıkHayirli olsun ne istiyorsunuz
Eklentiler
Bence kızınız olacakKız çok istiyorum ama size de atayım bakın daha söylemedi ama bana erkek gibi geldi nedense sağlıklı doğsun da düşük tehlikem var sıkıntım o cinsiyeti geçtim artıkEki Görüntüle 3005128
- 21 Ocak 2022
- 748
- 477
- 33
- 30
Ya inşallah salı günü belli olucakBence kızınız olacak
- 21 Ocak 2022
- 748
- 477
- 33
- 30
Sizin ne zaman belli olucak aslında olmustur ama doktor söylemedi galibaBence kızınız olacak
Haftaya cumartesi randevum var o zaman bakalım söyler mi cinsiyetini henüz gitmedim o yüzden bilmiyorum ama inşallah kızdır sağlıklı olsunda iki oglum var o kdr çok istiyorumki kızım olsun yani hiç çocuğum olmasada kız çocuklarını çok seviyordum şimdi iki erkekten sonra kızda tatmak isterim ama İkrameyra hep biliyor nubu erkek dediSizin ne zaman belli olucak aslında olmustur ama doktor söylemedi galiba
- 21 Ocak 2022
- 748
- 477
- 33
- 30
Ya valla ben sizde hiç nub göremedim ya hayırlısı olsun ama insanın içi illaki birşey istiyo Allah gönlünüze göre versin kız çocukları çok farklı gerçekten eminim erkek de güzeldir ama bende kendimi oğlan annesi olarak hiç göremiyorum bakalım cinsiyeti yazın buraya da bende yazarımHaftaya cumartesi randevum var o zaman bakalım söyler mi cinsiyetini henüz gitmedim o yüzden bilmiyorum ama inşallah kızdır sağlıklı olsunda iki oglum var o kdr çok istiyorumki kızım olsun yani hiç çocuğum olmasada kız çocuklarını çok seviyordum şimdi iki erkekten sonra kızda tatmak isterim ama İkrameyra hep biliyor nubu erkek dedi
Tamam mutlaka yazicam canım Allah hayırlısıyla gönlümüzdekini nasıp eylesin
- 17 Şubat 2022
- 9
- 6
- 1
- 39
- 28 Şubat 2022
- 4
- 0
- 1
- 30
Arkadaşlar merhaba benimde 12+5 banada bakabilir misiniz
- 28 Şubat 2022
- 4
- 0
- 1
- 30
Ay maşallah sağlıkla alın kucağınıza inş bence kız bu cadıKız çok istiyorum ama size de atayım bakın daha söylemedi ama bana erkek gibi geldi nedense sağlıklı doğsun da düşük tehlikem var sıkıntım o cinsiyeti geçtim artıkEki Görüntüle 3005128
- 21 Ocak 2022
- 748
- 477
- 33
- 30
Yaa ne güzel şeyler söylüyorsunuz ama benim belli oldu erkekAy maşallah sağlıkla alın kucağınıza inş bence kız bu cadı
- 21 Ocak 2022
- 748
- 477
- 33
- 30
Sizin cinsiyet belli oldu mu13 haftalık cinsiyet anlayanlar nuba göre bakabilir misiniz tahminde bulunur musunuz teşekkür ederim
Maşallah güzel paşa geliyor ozaman minik erkek sağlıkla gelir inşYaa ne güzel şeyler söylüyorsunuz ama benim belli oldu erkek