Benimki vajinal ultrason çok merak ediyorum yorumunuzuKızlar Ramzi ve nub teorisi için yazabilirsiniz bana fakat genelde instadayım orada profilim var aktif olarak cevap verdiğim.Öncelikle şu bilgilerle yazın lütfen.Ramzi teorisi 6-7 haftalarda bakılıyor ve bana gönderdiğiniz görüntüye muhakkak vajinal ultrason mu yoksa,karından ultrason mu olduğunu yazın.Bu teori doğruluk payı %60-70.
Nub teorisi de doktorların baktığı teori doğruluk payı %98 bunun için de 11 haftalık gebelik dolmuş olması gerekli 11+6 yada 12 hafta yadaa daha fazlası ama ultrason görüntüsü net olmalı ve bebeğin duruş şeklide müsait olmalı doğru tahmin için.Nub için baktırmak isteyenler de önce kaç haftalık olduğunu yazsın lütfenRabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.
IKızlar Ramzi ve nub teorisi için yazabilirsiniz bana fakat genelde instadayım orada profilim var aktif olarak cevap verdiğim.Öncelikle şu bilgilerle yazın lütfen.Ramzi teorisi 6-7 haftalarda bakılıyor ve bana gönderdiğiniz görüntüye muhakkak vajinal ultrason mu yoksa,karından ultrason mu olduğunu yazın.Bu teori doğruluk payı %60-70.
Nub teorisi de doktorların baktığı teori doğruluk payı %98 bunun için de 11 haftalık gebelik dolmuş olması gerekli 11+6 yada 12 hafta yadaa daha fazlası ama ultrason görüntüsü net olmalı ve bebeğin duruş şeklide müsait olmalı doğru tahmin için.Nub için baktırmak isteyenler de önce kaç haftalık olduğunu yazsın lütfenRabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.
I
[/QUOT
Kızlar Ramzi ve nub teorisi için yazabilirsiniz bana fakat genelde instadayım orada profilim var aktif olarak cevap verdiğim.Öncelikle şu bilgilerle yazın lütfen.Ramzi teorisi 6-7 haftalarda bakılıyor ve bana gönderdiğiniz görüntüye muhakkak vajinal ultrason mu yoksa,karından ultrason mu olduğunu yazın.Bu teori doğruluk payı %60-70.
Banada yardımcı olurmusunuzKızlar Ramzi ve nub teorisi için yazabilirsiniz bana fakat genelde instadayım orada profilim var aktif olarak cevap verdiğim.Öncelikle şu bilgilerle yazın lütfen.Ramzi teorisi 6-7 haftalarda bakılıyor ve bana gönderdiğiniz görüntüye muhakkak vajinal ultrason mu yoksa,karından ultrason mu olduğunu yazın.Bu teori doğruluk payı %60-70.
Merhaba cinsiyet ne cikti merak ettim teoriler uydu mu
Merhabalar benim bebeğimede bskabilir misiniz rica etsem çok teşekkür ederim canımKızlar Ramzi ve nub teorisi için yazabilirsiniz bana fakat genelde instadayım orada profilim var aktif olarak cevap verdiğim.Öncelikle şu bilgilerle yazın lütfen.Ramzi teorisi 6-7 haftalarda bakılıyor ve bana gönderdiğiniz görüntüye muhakkak vajinal ultrason mu yoksa,karından ultrason mu olduğunu yazın.Bu teori doğruluk payı %60-70.
Banada bakrmisin bı kız dediler bı erkek kafam karıştı 13+1 burdaKızlar Ramzi ve nub teorisi için yazabilirsiniz bana fakat genelde instadayım orada profilim var aktif olarak cevap verdiğim.Öncelikle şu bilgilerle yazın lütfen.Ramzi teorisi 6-7 haftalarda bakılıyor ve bana gönderdiğiniz görüntüye muhakkak vajinal ultrason mu yoksa,karından ultrason mu olduğunu yazın.Bu teori doğruluk payı %60-70.