- 22 Şubat 2024
- 69
- 12
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi öyle de heyecanlanıyorumCanım bunlar boş işler, heyecanını yaşa keyfini sür.
Yorumunuz için teşekkürlerErkek gibii
Adetin kaç gün geciktiArkadaşlar 1 hafta önce kan testi verdim sonuç 1.20 çıktı biraz önce öylesine gebelik testi yapayım dedim evde vardı bu şekilde çıktı acaba test yanlışlık olma ihtimali var mı
Adet aslında düzensiz 2 Ci adetim geldi olmadım 28 de ikinci adet günüm olcak ama ben geçen ayda olmadımAdetin kaç gün gecikti
Bebek istiyorsanız inşallah gebesinizdir ancak yanıltıcı olabiliyor testler en iyisi kan testiAdet aslında düzensiz 2 Ci adetim geldi olmadım 28 de ikinci adet günüm olcak ama ben geçen ayda olmadım
SanmıyorumTeşekkürler çaylar böyle göstermez dimi
Evet çok istiyoruz hatta doktor doktor geziyoruz t rahim var bende birde pcos yim o yüzden böyle çıkacağı hiç aklıma gelmediBebek istiyorsanız inşallah gebesinizdir ancak yanıltıcı olabiliyor testler en iyisi kan testi
En hayırlı zamanda inşallah güzel haberler alırsınızEvet çok istiyoruz hatta doktor doktor geziyoruz t rahim var bende birde pcos yim o yüzden böyle çıkacağı hiç aklıma gelmedi
Hayırlısı olsun inşallah bizi de haberdar edinAmin inşallah dayanamayıp kan testi verme gittim hayırlısı 1 saat sonra belli olucak
Gebeyim kan sonucum 861 çıktı 1 hafta da bukasar yüksek çıkması normal mıHayırlısı olsun inşallah bizi de haberdar edin
Aay çoook sevindim hayırlı olsun. Maşallah çok güzel değer gayet normalGebeyim kan sonucum 861 çıktı 1 hafta da bukasar yüksek çıkması normal mı