- 9 Mayıs 2024
- 24
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi kubraaaelif
-
Bu fotoğrafta da belli değil miBana göre nub görünmüyor bu açıdan
Tamamdır çok teşekkür ederimÇok bulanıkBelki başka arkadaşların bir fikri olabilir.
6-7 haftalık varsa ben de ramzi teorisine göre yorumlayabilirimTamamdır çok teşekkür ederim
Çift yumurta ikizlerim ayrı ayrı attım en son foto beraber 6-7 hafta arası6-7 haftalık varsa ben de ramzi teorisine göre yorumlayabilirim
Yaa ikiz miÇift yumurta ikizlerim ayrı ayrı attım en son foto beraber 6-7 hafta arası
Yaa ikiz miikizlerde bu teori tutmuyor maalesef. Ama ikisinin beraber olduğunda ikisi de erkek, ayrı ayrı oldukları görsele göre de ikisi de erkek; bu teoriye göre. Ama dediğim gibi pek tutmuyor. Ne zaman belli olacak ben
12. Haftamda kesin erkekti erkek kaldı. Eltimin kesin kızdan erkeğe döndü. Ablamın %75 kızdan erkeğe döndü. Detaylıya girecekseniz orda netleşirBen 12. Hafta özel bir hastaneye gittim tecrübeli bir doktor 15 dk genel muayene edip biri kesin erkek diğeri tahmini olarak kız dedi . Sonra 17. Haftama yeni girdim devlet hastanesine gittim 1 dk filan anca muayene etti ikisi kız dedisağlıkla gelsinler yani ama kime inanacam bilemedim.
Detaylı ultrasona gireceğim 2 hafta sonra. İnşallah yazarım buraya kesinleşince ama 17. Haftada doktorun gördüğü kesindir ya iki kız olarak düşünüyorum bakalım12. Haftamda kesin erkekti erkek kaldı. Eltimin kesin kızdan erkeğe döndü. Ablamın %75 kızdan erkeğe döndü. Detaylıya girecekseniz orda netleşirbir daha ne zaman gideceksiniz?
Sağlıkla doğsunlar inşallah, sonucu bekliyorum inşallah sağlıklaDetaylı ultrasona gireceğim 2 hafta sonra. İnşallah yazarım buraya kesinleşince ama 17. Haftada doktorun gördüğü kesindir ya iki kız olarak düşünüyorum bakalım
Sağlıkla doğsunlar inşallah, sonucu bekliyorum inşallah sağlıkla
Benim kuzumu da yorumlayabilir misiniz acaba6-7 haftalık varsa ben de ramzi teorisine göre yorumlayabilirim
Erkek bence, benim usgye çook benziyorBenim kuzumu da yorumlayabilir misiniz acaba7+1 karından
Yaa çok teşekkür ederimErkek bence, benim usgye çook benziyor
Rica ederim ne demek, sağlıkla doğsun inşallahYaa çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?