- 9 Mayıs 2024
- 24
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi kubraaaelif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu fotoğrafta da belli değil miBana göre nub görünmüyor bu açıdan![]()
Tamamdır çok teşekkür ederimÇok bulanıkBelki başka arkadaşların bir fikri olabilir.
6-7 haftalık varsa ben de ramzi teorisine göre yorumlayabilirimTamamdır çok teşekkür ederim![]()
Çift yumurta ikizlerim ayrı ayrı attım en son foto beraber 6-7 hafta arası6-7 haftalık varsa ben de ramzi teorisine göre yorumlayabilirim![]()
Yaa ikiz miÇift yumurta ikizlerim ayrı ayrı attım en son foto beraber 6-7 hafta arası
Yaa ikiz miikizlerde bu teori tutmuyor maalesef. Ama ikisinin beraber olduğunda ikisi de erkek, ayrı ayrı oldukları görsele göre de ikisi de erkek; bu teoriye göre. Ama dediğim gibi pek tutmuyor. Ne zaman belli olacak ben
12. Haftamda kesin erkekti erkek kaldı. Eltimin kesin kızdan erkeğe döndü. Ablamın %75 kızdan erkeğe döndü. Detaylıya girecekseniz orda netleşirBen 12. Hafta özel bir hastaneye gittim tecrübeli bir doktor 15 dk genel muayene edip biri kesin erkek diğeri tahmini olarak kız dedi . Sonra 17. Haftama yeni girdim devlet hastanesine gittim 1 dk filan anca muayene etti ikisi kız dedisağlıkla gelsinler yani ama kime inanacam bilemedim.
Detaylı ultrasona gireceğim 2 hafta sonra. İnşallah yazarım buraya kesinleşince ama 17. Haftada doktorun gördüğü kesindir ya iki kız olarak düşünüyorum bakalım12. Haftamda kesin erkekti erkek kaldı. Eltimin kesin kızdan erkeğe döndü. Ablamın %75 kızdan erkeğe döndü. Detaylıya girecekseniz orda netleşirbir daha ne zaman gideceksiniz?
Sağlıkla doğsunlar inşallah, sonucu bekliyorum inşallah sağlıklaDetaylı ultrasona gireceğim 2 hafta sonra. İnşallah yazarım buraya kesinleşince ama 17. Haftada doktorun gördüğü kesindir ya iki kız olarak düşünüyorum bakalım![]()
Sağlıkla doğsunlar inşallah, sonucu bekliyorum inşallah sağlıkla![]()
Benim kuzumu da yorumlayabilir misiniz acaba6-7 haftalık varsa ben de ramzi teorisine göre yorumlayabilirim![]()
Erkek bence, benim usgye çook benziyorBenim kuzumu da yorumlayabilir misiniz acaba7+1 karından
Yaa çok teşekkür ederimErkek bence, benim usgye çook benziyor![]()
Rica ederim ne demek, sağlıkla doğsun inşallahYaa çok teşekkür ederim![]()