- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
- Konu Sahibi Lazkiziderler
-
Benim bebişimede bakar mısınız
Kız benceTahminde bulunursaniz sevinirim. :)
Benim bebeğime de bakar mısın sanki görüntü yan ama ?
Belli oldumu cinsiyt :)Tahminde bulunursaniz sevinirim. :)
ErkekBizim için de tahmin de bulunur musunuz? :)) küçük olanı tam hatırlamıyorum ama diğeri 13 14 haftalik..
Kız gibi geldi emin olamadımKıZlar nubumuz yok ama tahminlerinizi alayım birinde sırtı dönük diğeri de 3 boyutlu her iki doktor da farklı cinsiyet soyledi 12 haftalığız
Maşallah sağlıkla alırsın inşallah kucağına boyu kaç cm acaba birde bundan önceki muayenesi kaç haftalıkken olduBenim tosbigime de bakarmisiniz küçüğüz daha galiba amaEki Görüntüle 1951709
Boyu 3.15 boyu burda 10 haftalık en son 8+4te gitmistikMaşallah sağlıkla alırsın inşallah kucağına boyu kaç cm acaba birde bundan önceki muayenesi kaç haftalıkken oldu
Maşallah yaa benim bebeğim çok küçük korkuyorum da ben bugün gittim 6+4. 7mm doktorda küçük dedide o yüzden bakmak istedim tutarmı dieBoyu 3.15 boyu burda 10 haftalık en son 8+4te gitmistik
hiç takma bak 6 hafta 6 günlükken bu gayet te iyi boyu bıdığınınMaşallah yaa benim bebeğim çok küçük korkuyorum da ben bugün gittim 6+4. 7mm doktorda küçük dedide o yüzden bakmak istedim tutarmı die
Çok mu bi farkı yoktur dimi teyzesi yetişir bi kaç haftayahiç takma bak 6 hafta 6 günlükken bu gayet te iyi boyu bıdığının
Eki Görüntüle 1951718
Tabikii böyle benimki gibi tosbik bisi olur sonra...zaten artik daha hızlı büyümeye baslicak Yesin onu teyzesi ceviz ye her günÇok mu bi farkı yoktur dimi teyzesi yetişir bi kaç haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?