• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nub Teorisi

Lazkiziderler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
140
41
48
29
Uzun zamandır gündemde olan konu fakat bir benim kafa basmıyo tahmin yürütmeye. Bebişimden bişey anlamıyorum :anne: Anlayanlar lütfen fikir verebilirlermi? Sabırsız ve meraklı bir anne adayıyım :KK17:
Birde şu kalp atış hızı var tabii dün öğrendim 162 çıktı internetten baktım kız çıkıyo :anneadayı: Yanılma şansı varmıdır yokmudur:KK46:

-' Kızlaaarr 32 haftalık olduk bayaadır giremiyodum. Cinsiyetimiz KIZ :KK46::KK200:

Eklentiler

• 20160729_170329.jpg
    20160729_170329.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 470
Son düzenleme:
Uzun zamandır gündemde olan konu fakat bir benim kafa basmıyo tahmin yürütmeye. Bebişimden bişey anlamıyorum :anne: Anlayanlar lütfen fikir verebilirlermi? Sabırsız ve meraklı bir anne adayıyım :KK17:
Birde şu kalp atış hızı var tabii dün öğrendim 162 çıktı internetten baktım kız çıkıyo :anneadayı: Yanılma şansı varmıdır yokmudur:KK46:
benim bebişimin ilk kalp atışı 134'tü, diğer ayda 160 çıkmıştı erkek dedi doktorum :)

Bu bebek kıza benziyo canım :) çizgisi paralel

Bence de kız canım çıkıntısı parelel gibi. Benim de bebişim kız, 12.hafta kalbi 168 atıyordu 140 üzeri kız derler. Etrafımdaki herkes erkek derken birtek ben kız diye tutturdum çok şükür de kız çıktı anneler hissediyor bence :) sağlıklı hayırlı evlat olur inş

Bence de kız canım çıkıntısı parelel gibi. Benim de bebişim kız, 12.hafta kalbi 168 atıyordu 140 üzeri kız derler. Etrafımdaki herkes erkek derken birtek ben kız diye tutturdum çok şükür de kız çıktı anneler hissediyor bence :) sağlıklı hayırlı evlat olur inş
Evet banada erkek diyolar bende birazcık erkekciyim :KK46: Ama ilk çocuk sonuçta ikiside lâzım hayırlı olsunlarda cümlemizin evlatlarıda inşallah :anneadayı: 2 hafta sonra öğrenicez bakalım :KK200:

image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
Bende hala ogrenemedim,, buyuk ihtimalle 14 haftalikken dr kiz gibi demisti 20 haftalikken kesinlesir dedi :))) bencede kiz :)

ilk önce saglikli, eli, ayagi düzgün evlatlar dileyelim. internette yazan bütün herseyin dogru cikacak diye bir kurali yoktur. ama ben baktim foto`ya "kiz" gibi duruyor gercekten. Ama bazen doguma kadar hersey sürpriz olabiliyor ;)

Back