NÜANS'tan özel dikim NİŞANLIĞIMI SATIYORUM.

madamtusot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
982
2
46
İstanbul
38-40 bedene uygun, ALA dergisinde yayınlanan ve oldukça beğenilen,
giymeye doyamadığım nişanlığımı, ailemizin yeni üyesine yer açmak için satıyorum.
Kesesi ve tarlatanıyla özel kutusunda kargolanacaktır.

Hem tesettürlülere hem de açık bayanlara uygundur. Üst kısımdaki V modelinin içindeki kumaş çıkabilir önlü arkalı veya tek taraflı olarak dekolte olarak kullanılabilir.

Son düzenleme:
Mrb. canım fiyatını öğrenebilir miyim ? Bide ben 34-36 bedenim acaba tadilat yapılsa sıkıntıolur mu ?

Mrb. canım fiyatını öğrenebilir miyim ? Bide ben 34-36 bedenim acaba tadilat yapılsa sıkıntıolur mu ?

altı prenses modeli olduğu için, sadece üstten daraltacaklar, iki yandan daraltılabilir.
ben 4500 TL'ye çok severek diktirdim.
Zaten Nüans Moda'nın işçiliği harika, 1 kere giydim ama giymeye doyamadım diyebilirim :)

1200tl başıyla birlikte.
tesettürlü değilsen, başını istemiyorsan 1000 tl canım.
İstanbulda mısın?

tesettürlüyüm canım,evet istanbuldayım ama fiyatı bana çook geldi biraz daha yardımcı olamaz mısın ? hem biraz zayıf olduğum için tadilatta gerekecek. Çok beğendiğim bi nişanlığın dikimine 1200 dediler. pahalı geldiğinden ikinci ele bakayım dedim. nişanlığını da pek beğendim ama bana fazla geld

dikimine 1200 derler ama sonra kumaşına, taşına arttırırlar :)
bana öyle olmuştu.
kargo alıcı ödemeli olursa 1000 tl olur en son, kargo masrafı o kadar tutmaz bile ama gerçekten beğenen birine gitsin istediğim için canım.
sen de beğendin, inşallah gönlüne göre olur
ben avrupa yakasındayım elden teslimlerde yine 1200 tl yapabilirim ancak.

bende avrupa yakasındayım,ama cidden beni zorlar bu fiyat :) neyse artık inşallah sende satabilirsin. bende gönüme ve keseme uygun birşeyler bulabilirim :)

bende avrupa yakasındayım,ama cidden beni zorlar bu fiyat :) neyse artık inşallah sende satabilirsin. bende gönüme ve keseme uygun birşeyler bulabilirim :)

inan sahibinden.coma girip bakınca daha iyi anlayacaksın straplez, hiç bir taş işlemesi olmayan sırf dümdüz tüle 1000tl'den aşağı istemiyorlar.
neyse hayırlısı olsun canım.

izmirden yazıyorum eylülde düğünüm var prenses etek kabarık bisey giymeyi düsünüyorum kınada uygun fiyata bildiğiniz kiralayan bi yer var mı izmir ici olsun

FİYATI İNDİRDİK!!!!!!!!!

ACİL SATILIKTIR.

FİYAT KONUSUNDA ENDİŞE ETMEYİN,

MAKSAT EVİMDE YER KAPLAMASIN,

YOKSA SATMAYA GÖNÜL ELVERMİYOR,

İSTANBUL AVRUPA YAKASI, ELDEN TESLİM ALABİLİRLER.

ne kadar oldu en son? çok hoş bir seçim yapmışsınız bu arada. Fiyat düşsün ya bebişe yer açılsın

tesettürlü ve bekar olsaydım hiç düşünmez alırdım.çokk beğendim hintli gelinler gibi olmuşsun bayıldımm.inşallah satabilirsin ki alan çok şanslı yani çünkü kaliteli olduğu belli.diktirmeye kalksan iyi bir moda evinde 4.000 5.000 isterler kesinlikle.

Facebok ta merve dağlı photoghraphy adı altında kı aynı resımde ılgılenenler olmus sormuslardı epey. ıstersenız oraya da yazın ılgılenen olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…