- Konu Sahibi oooDIDEMooo
Kızlar gelinliğimi nüans'dan almak istiyorum diye yazmıştım. Sizden yorum bekledim ama sanırım kimse yok...:97:
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yok sanırım nüans' giden.. Ben gittim ve görüştüm kızlar inşaallah gelinliğimi orda diktireceğim
sağol cnm teşekkür ederim evet banada hemen hemen okadar bi fiyat verdiler ama sağolsunlar indirim yaptılar.peki sen diktirdinmi cnm?
öncelikle hayrlı olsun cnm
ben nüansın fatihteki yerine gttm benm gelinliğim için verdikleri fiyat 6500 tl idi
sana ne kadr fiyat verdiler merak ettim ?
[/COLOR]
sağol cnm teşekkür ederim evet banada hemen hemen okadar bi fiyat verdiler ama sağolsunlar indirim yaptılar.peki sen diktirdinmi cnm?
evet cnm nuansa dıktırıyorum bu ay 2 provam var ınsaallah cok sagol cnm cok tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın bende sana mutluluklr dılıyorum cnm hersey gonlunce olsun ınsaallah
cnm indirim falan anca bu kadar düştüler bana
bizmde bütçemizi aştığı için orda diktirmedim..
başka bi yerde diktiriorum..
sen diktircek msn bilmiorm yani nüansa eger bütçede sıkıntı yoksa diktir tabi cnm ama inan paranın çoğunu sırf ismine alıolar kullandıkları malzeme çoğu yerde aynı çok araştırdım ordan biliorum :87:
hayrlı olsun şimdiden mutluluklar :123:
evet cnm nuansa dıktırıyorum bu ay 2 provam var ınsaallah cok sagol cnm cok tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın bende sana mutluluklr dılıyorum cnm hersey gonlunce olsun ınsaallah
hayrlı olsun cnm korkmana hiç gerk yok gerçekten hakkıyla dikiceklerdir
için rahat olsun
inş herşey seninde istediğin gbi olur
çok teşkkr edrim bnde güzel dileklerin için sanada kocaman mutluluklar
ben ümraniye nüans gelinliğe girip baktım ama hazır gelınlıkler ıcınde guzel kendıme uygun bışı bulamamıştım şımdı ara sokakta hıc farkedılmeyen bı moda evınde çoook begendıgım sade bı modelı dıktırıcegım :=))) kolay gelsın arkadaşım
mrb cnm öncelikle sağol sanada kolay gelsin inşaallah.. ben gelinliğimi fatih nüansta diktiriyorum cnm ve hazır gelinlik olmadığı için benim istediğim doğrultuda dikliyor inşaallah güzel olur.hem dediğin gibi bazen hiç ummadığın yerden çok güzel şeyler çıkabiliyor herşey gönünce olsun cnm...aman Allah'ım 6500 lira mı istediler? Ben en kalitelisinden malzemeyle 2500-3000 gibi bir fiyata diktiyorum. Gerçek fransız danteli, altına ipek organza, dantelin üzerinde de inci görünümlü işleme var. Ne için istiyor olabilirler bu fiyatı anlamadım...Nüansın gelinikleri tabi aşırı swarovski taşlı gösterişli bir şeyler oluyor ama yine de o kadar tutmaması lazım. demek ki isim için kazanıyorlar.
offff arkadaşım çok para vermişsin. inşallah istediğin gibi dikerler. herşey gönlünce olsun. ben 1500 tl ye fatih te nihan moda evine diktiriyorum.