Nu Skin Galvanic Spa 2

pink_panther

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
626
4
296
Diğer
Evt arkadaşlar uyguladım

Süreyi biraz aştım 4 dk yaptım. Ve şuan elimde ayna bakıp duruyorum.
İzlenimlerimi aktarıyorum :enbuyukkk:

sempatiksalakcinni Canlarım bişy farkedemedim ilk başta fakat şöyle uzun uzun bakınca yüzümün uyguladığım kısmındaki elmacık kemiğim dolgunlamış gibi duruyor. Gözaltı çukurlarım ve morluklarım halen yerinde.Gülme çizgime sanırım iyi uygulayamadım ama uyguladığım taraftaki gülme çzgim daha az belirgin. Ama uygulamadan önce çekindiğim foyoya bakınca zaten uygulamadığım kısımdaki gülme çizgim diğer tarafa oranla daha belirginmiş.
Evet şuan hala ayna elimde ve iyice bakınca anladımkii küçükte olsa uyguladığım tarafta biraz kalkmalar oldu. Gözaltı oyuğumun bittiği yer sanki dahada yukarı kalkmış gibi. Off kafam karıştııı tabii gönül isterdi bi anda mucizevi etksini göstersin ama herhalde zamanla olcak öpüyorum şekerler zemuszemus

bi ara bende kullanmistim yüzüm için göyüslerim için bile kullandim hiç bir gelisme olmamisti sadece bosa ümitleniyorsunuz bide çekilen aci kaliyor akilda...

bi ara bende kullanmistim yüzüm için göyüslerim için bile kullandim hiç bir gelisme olmamisti sadece bosa ümitleniyorsunuz bide çekilen aci kaliyor akilda...

Acı çekilmiyor ki..Herhalde başka bi ürünle karıştırdınız
Ben aldığıma pişman oldum bu ürünü. Nerdeyse bi servet verdim :oklava:
Fakat yüzümde herşey aynı -tatlicadiarzu-
Hele bu ürünün çok öveni olduğundan belliydi fos olduğu.
Çünkü övenlerin hepside satıcıydı. Ben hiç bi kullanıcının övdüğünü görmedim hep satıcılar abarttı. Müjgan hanımın fotolarını da gördüm. Ya nasıl oluyo inanın anlamadım. kaydirigubbakcemile Neyse pes etmek yok devam edcez elbet ama bu kadar para verip bi gelişme görememek insanı üzüyor. Keşke dolgu yaptırsaydm bunu alcağıma

benimkinde aci veriyordu böle küçük elektrik çarpmasi gibi ayni ürün degil ama ayni sonucu veriyordu söylenene göre ama hiç biesey olmadi evde kendim uyguluyordum .

benimkinde aci veriyordu böle küçük elektrik çarpmasi gibi ayni ürün degil ama ayni sonucu veriyordu söylenene göre ama hiç biesey olmadi evde kendim uyguluyordum .

Cnm seninki hangi üründü merak ettim
Bu arada ben sadece jelleri uyguladım bide line corrector var. Şimdi onu yapcam. Bari ondan memnun kalırrım inşşşşşş :Saruboceq:

aa arkadaşlar ben yanlış yapmışım yaaa..Offff gitti jellerim boşa. Sırf fazla olsun die tavsiye edilen dk yı aştım böylece pozitif yüklü iyonla negatif yüklüyü arka arkaya yapmam gerekirken ikiside sanırım pozitif olddu

sizde mi nu skin kullandınız ? eektrık carpması oluyorsa o lifting cihazıdır
o ayrı birsey bende de var
aslında baslıgı goguse uygun degıl ama ben de goguslerımın ustune tutmustum
goguslerı evet havaya kaldırıyordu yanı koltuk altına yakın kısmına
ustten uygulamıstım sonra bıraktım

Son düzenleme:
aa arkadaşlar ben yanlış yapmışım yaaa..Offff gitti jellerim boşa. Sırf fazla olsun die tavsiye edilen dk yı aştım böylece pozitif yüklü iyonla negatif yüklüyü arka arkaya yapmam gerekirken ikiside sanırım pozitif olddu
nasıl kullanılıyor pink?
önce negatif sonra pozitif akım seklınde mı?

Evet Jayjay öyle yaptım. Önce negatf sonra pozitif
İlk uygulamada ikisinide pozitif yaptım yanlış oldu. Ve bir sürü jelim boşa gitti :oklava:
Bende tekrar yaptım bu sefer herşeyi doğru yaptım. Çok dikkat ettim herşeye. Ve kesinlikle hiç bir fark yok
Şuan içim yanıyo giden servetime :a015:

sizde mi nu skin kullandınız ? eektrık carpması oluyorsa o lifting cihazıdır
o ayrı birsey bende de var
aslında baslıgı goguse uygun degıl ama ben de goguslerımın ustune tutmustum
goguslerı evet havaya kaldırıyordu yanı koltuk altına yakın kısmına
ustten uygulamıstım sonra bıraktım

Benim iki ayri cihazim vardi biri göyüs kalça kol gibi büyük kaslar için diyeride yüzüm için bayada hevesle kullanmistim baktim bisey oldugu yok biraktim artik ugrasmiyorum :umursamaz:

Evet Jayjay öyle yaptım. Önce negatf sonra pozitif
İlk uygulamada ikisinide pozitif yaptım yanlış oldu. Ve bir sürü jelim boşa gitti :oklava:
Bende tekrar yaptım bu sefer herşeyi doğru yaptım. Çok dikkat ettim herşeye. Ve kesinlikle hiç bir fark yok
Şuan içim yanıyo giden servetime :a015:

canım ya dur bi hele...... bu daha ilk uygulama........... şöyle bir iki hafta geçsin bakalım....... düzenli kullan ............bakalım o zaman değişiklik olacak mı?. müjgan hanım 41 . günde yüzünün bayağı bi toparlandığını ve kaşlarının bile kalktığını yazmıştı.hemen ümitsizliğe kapılma zamanla faydasını görürsün belki.inşalllahhh....bende çok istiyorum bu cihazdan almayı ..lütfen gelişmeleri bildirmeye devam et canım olur mu??

canım ya dur bi hele...... bu daha ilk uygulama........... şöyle bir iki hafta geçsin bakalım....... düzenli kullan ............bakalım o zaman değişiklik olacak mı?. müjgan hanım 41 . günde yüzünün bayağı bi toparlandığını ve kaşlarının bile kalktığını yazmıştı.hemen ümitsizliğe kapılma zamanla faydasını görürsün belki.inşalllahhh....bende çok istiyorum bu cihazdan almayı ..lütfen gelişmeleri bildirmeye devam et canım olur mu??

ahh famille nasıl canım sıkkın bi bilsen. Videoda ilk uygulamada bile değişiklik gözlendiği söyleniyor bende hiç bi değişiklik olmadı :çok üzgünüm:

Benim iki ayri cihazim vardi biri göyüs kalça kol gibi büyük kaslar için diyeride yüzüm için bayada hevesle kullanmistim baktim bisey oldugu yok biraktim artik ugrasmiyorum :umursamaz:

pedli miydi cihazınız? bende de bir pedli bir metal uclu var
pedli olanların akım gücü degisik degisik oluyor
düsük akımsa hicbir ise yaramaz :delphin:
yüze mutlaka metal uclu olmalı akımı toplayıp vermesı acısından

canim kalça göyüs için pedliydi yüz için metal uçluydu bendekiler özellikle göyüs ve kalça için baya çalistiriyordu takiliyken seans bittikten sonra öle bi degisiklik aa! süper oldu degip mutlu edicek bi degisiklik görmedim sadece sunu diyebilirim göyüs sarkmasi esneklik kaybi sadece dogumdan sonra olmuyor bilinçsiz yapilan rejimler en çok göyüslere ve yüze zarar veriyor bu cihazlarda bilmiyorum benim kullandigim tam bu baslikdaki ürün degildi ama cilt alti sIkIlastirici özelligi olan ürünlerden iste umarim günün birinde harbi cilt altinda etki eden ve gerginlestiren bir ürün bulurlar bizde rahat ederiz...

kelebek zaten o elektrik akımı ıle calısan cıhazlarda en az 6 hafta duzenlı kullanım onerılıyor
cunku kaslar daha once guclenmıyormus
6 hafta duzenle uyguladın mı?
markası neydı hem vucut hem yuz ıcın parcası olan cıhaz ılk kez duydum
bendekı ayrı ayrı 2 marka
bırı vucut bırı yuz ıcın

iki ayri cihaza sahip oldugumu bu sayfanin ilk mesejinda zaten yazmistim ayrica ben yaz basinda alip sonbahara kadar kullanmistim zaten bikere kullan birak durumuyla birsey etkili yada degil belli olmaz kullanan baska arkadaslarda yazsin fikirlerini etkili olan bir baska ürün varsa...

Back
X