NTV ve "Basketbolun Tanrıları"

Ne sacma bir konu... Yillardir kullanilan terimler icinde tanri lafi oldugu icin batmaya baslamis. Harlem basket takimina derlerdi eskiden, "basketbolun tanrilari" diye.. Basketin ustalari anlaminda, cunki onlar gibi oynayabilen yoktu.. Belli ki NTV spikeri takimin oyununu begenince ayni seyi onlara da yakistirma yapmis... Halbuki devir degisik, ne bilsin artik eski seyircinin kalmadigini, herkesin dinle bozmus oldugunu.. Dusunemedi o anda heyecandan herhalde.. Artik agizdan cikana dikkat ediceksin, acaba dinle, Allahla ilgili birsey cagiristiriyor mu diye... Ne gunlere kaldik... Normallestirilen de bu, yillarin deyimleri degil..

Ben de bunu anlamıyorum ya. Neden konu hakkında insanlar bir şey deme ihtiyacı duyuyor. ? Neden garipseniyor? Çok büyük bir çoğunluğu müslüman olan bir ülkede yaşıyoruz diye Tanrı Tanrılar diyen insanlar bir şeyleri sinsi sinsi yerleştirmeye çalışanlar olarak görülüyor?

sinirlerini yıpratmaya hiç gerek yok. temennimiz bunlardan fazla olmaması inşallah.

Güzel açıklama olmuş. Benim de aklıma ilk olarak Harlem takımı geldi. Bu aslında eski bir deyim basketbol takip edenler için. Şaşmak yerine araştırmak daha doğru olur.
Anlık tepkilerle konu açmak burayı tartışmaya sürükler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…