Ne sacma bir konu... Yillardir kullanilan terimler icinde tanri lafi oldugu icin batmaya baslamis. Harlem basket takimina derlerdi eskiden, "basketbolun tanrilari" diye.. Basketin ustalari anlaminda, cunki onlar gibi oynayabilen yoktu.. Belli ki NTV spikeri takimin oyununu begenince ayni seyi onlara da yakistirma yapmis... Halbuki devir degisik, ne bilsin artik eski seyircinin kalmadigini, herkesin dinle bozmus oldugunu.. Dusunemedi o anda heyecandan herhalde.. Artik agizdan cikana dikkat ediceksin, acaba dinle, Allahla ilgili birsey cagiristiriyor mu diye... Ne gunlere kaldik... Normallestirilen de bu, yillarin deyimleri degil..
"Bakalım bu konu hakkında insanlar ne der?" diyerek -aptallık edip- konu açan ben karşıt görüşlere tahammülsüz oluyorum, siz de tahammülü olan kısım mı oluyorsunuz? Hani benim görüşüme tahammül? Ben konuyu "herkes beni destekler" düşüncesiyle açacak birisi olsam bunun için KK'yı tercih etmezdim onlarca İslami forum var, oralara yazardım. Dikkat ederseniz karşıt görüşlü ama üslubunca yazanlara teşekkür bile ettim. Ama konu yine mahalle baskısıyla tartışılamadan bitti.
Nihat Hatipoğlunu takip etmiyorum justholdmetight, şeytan meselesini ilk kez senden duydum... Ayrıca yeri geldiğinde ateist forumlara üye olup oradakilerle görüş alışverişi yapan biriyim. Daha da ne diyeyim bilmiyorum artık...
Ben de bunu anlamıyorum ya. Neden konu hakkında insanlar bir şey deme ihtiyacı duyuyor. ? Neden garipseniyor? Çok büyük bir çoğunluğu müslüman olan bir ülkede yaşıyoruz diye Tanrı Tanrılar diyen insanlar bir şeyleri sinsi sinsi yerleştirmeye çalışanlar olarak görülüyor?
Allah Allah, var ya bu kadın milletinden korkulur arkadaş. Kimsenin kimseyi anlamak gibi bir derdi yok. Ben de zaten NTV'nin önünde bombalı eylem planı hazırlıyorum...
Merak etmeyin arkadaşlar "açtığım konuyla arkadaşlara rahatsızlık verdim, kaldırır mısınız?" diye admine mesaj yazdım. Konu kalkar inşaallah. Laikliği, diğer dinleri, ateistleri, ülkeyi müslümanın zulmünden kurtardınız, alkışlıyorum.
Ne sacma bir konu... Yillardir kullanilan terimler icinde tanri lafi oldugu icin batmaya baslamis. Harlem basket takimina derlerdi eskiden, "basketbolun tanrilari" diye.. Basketin ustalari anlaminda, cunki onlar gibi oynayabilen yoktu.. Belli ki NTV spikeri takimin oyununu begenince ayni seyi onlara da yakistirma yapmis... Halbuki devir degisik, ne bilsin artik eski seyircinin kalmadigini, herkesin dinle bozmus oldugunu.. Dusunemedi o anda heyecandan herhalde.. Artik agizdan cikana dikkat ediceksin, acaba dinle, Allahla ilgili birsey cagiristiriyor mu diye... Ne gunlere kaldik... Normallestirilen de bu, yillarin deyimleri degil..
Güzel açıklama olmuş. Benim de aklıma ilk olarak Harlem takımı geldi. Bu aslında eski bir deyim basketbol takip edenler için. Şaşmak yerine araştırmak daha doğru olur.
Anlık tepkilerle konu açmak burayı tartışmaya sürükler.