Var ya polemiğe girmeden bi yazışamıyorsunuz mübarek... Sanki boykot başlattım burada... Hakikaten her konuda denildiği kadar varmış, ne karnı dar insanlarsınız yahu... Sana göre de benim dediğim yanlışsa onu söyle geç. "Ahanda yobaz! İki laf söyleyeyim de kurtlarımı dökeyim" mantığını bi bırakın Allah aşkına...
İzlediğim bir şeyi izlemeden önce ne izleyeceğimi bilebileceğim bir gücüm olsaydı keşke, sizi yormamış olurdum... Buna göre size göre de benim konum yanlışsa okumasaydınız madem?
1. sini açtığım konu bölümüne demişseniz o konuda bi arkadaş uyardı ben de cevap verdim.
2. si: Şans melekleri, talih kuşu vb. ifadeler de dinen yanlış ifadelerdir. Ben "dinime saygısızlık yapıldı" demedim. Bunu bir saygısızlık olarak da görmüyorum sanırım, emin değilim, sadece inandığım Allah inancına ters bir ifade geldi. Belki de evet, algı oluşturulmak isteniyor, irdelemek istedim.
3.sü Fikrinizi söylediğiniz için ve üslubunuz için teşekkür ederim.
Sevgili gazozgofret, bana göre o kadar iğrenç bir cümle yazmışsın ki inan bir müddet düşündüm de kelime dağarcığımda buna verecek bir cevap bulamadım. Çünkü bende yok öyle kelimeler. Varsa sağlam bir delilin, adam gibi bir görüşün, insanca bir cümlen, keşke onu yazsaydın. Belki görüşümü söylerdim. Ayrıca o söz senin sarfettiğin gibi değil, "buluttan nem kapmak" şeklinde canım, bu kadar açık seviye bildirisi her yerde doğru olmayabilir, dikkat et.
Benim bütün bu konulara tepkisiz kaldığımı nereden biliyorsunuz?
Alınganlık değil de, hassasiyet diyelim biz buna. Ama bu başkasının hakkına gaspederek hassasiyet değil. Burada bu konuda hassasiyeti olmayanlar kadar olanlar da var. Belki de başka örnekleri de olmuştur da onlar paylaşılacaktır başka üyelerle? Sonuçta her görüşten insan var burada. Yine de fikrinizi sunduğunuz için teşekkürler...