NT 1.7 mm normal mi

smile6081

Gözlüksüz bakıyorum hala cahilsin
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
2.209
651
bebeğimin ense kalınlığı yapıldı
ölçümü yaNT 1.7 mm normal mi
bu değerler normal mi???? :Saruboceq:

benimde 1.8 di doktorum normal olduğunu söylemişti canım 1.7 de korkulacak bi durum yok

canım bende gecen hafta yaptırdım 1.7 normal ama alınan kanda cok önemlı ıkısının sonucuna bakılarak rısk sonucu cıkıyor bende senın gıbı tedırgın beklıyorum yarın alacagım sonucumu ınsallah meleklerımızı
saglıkla kucagımıza alırız

benim de 1,6 mm çıktı.normal demişti doktor.2,5-3 mm riskli diye biliyorum.tabi kan testi de önemli.bir sorun yoktur inşallah içini ferah tut.stresli bi bekleyiş ama yapacak bişi yok.

tşkler arkadaslar emin olmak istedim gözden kacan bi durum olsun istemiyorum....

içime< su serptiniz.

Arkadaşlar dün bebeğimin ense kalınlığı ölçümü yapıldı; sonucu aynen yazıyorum:
"CRL:51mm 11 hafta 6 gün
NT:1.9mm olup,normalin üst sınırındadır"
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kan testi de yaptım,bi hafta sonra çıkıcakmış, sonucu görünce gerildim biraz ve hemen doktoruma gittim, kan sonucu çıksın ondan sonra görüşelim dedi.. Sizin yorumlarınızı okudum normal görünüyo ama, sonuçta yazan yazı,endişelendiriyo beni. Yorumunuzu bekliyorum kızlar!senağlama

Canım ben sağol cevap için, benim boyu şuanda 51 mm!
Senin kaçtı hatırlıyomusun?:Saruboceq:

canım ben 12 hafta 6 günlükken ikili test yaptırdım.
CRL:65 mm
kilo:62.5 gram
ve ense kalınlığı 2.2 mmdi.doktorum çok normal olduğunu söyledi ve 3.5 mmden sonrası tehlikeliymiş.test sonuçlarını daha almadım.ama hiç endişelenmiyorum.zaten doktorum tahlile gerek olmadığını söylemişti.herşey normal yani.canını sıkma.

X