nst

KalenderMesrepim

Nirvana
Pro Üye
24 Kasım 2007
1.169
287
kislar 38 5 hamisimm ama bebegim gelisimini ultrasona gore tamamladi hatta yarin son gunu nstye girdim doktorum hafif sancılarımın oldugunu soyledi ama ben daha bisey hissetmiyorum ayrıcada hic acılmam da yok bebegimde 1 hafta once 3.5 kgydi norml dusunuyorum doktordan gelincede kahverengi lekelenmiisim muayeneden olabılırmıs sizce benım akibetim nolucakk???

muayeneden de olabilir sancılarında kiminde iç sancısı olurmuş canım dr a birdaha git istersen...

Aman bu NST işi öldürdü bugun beni Kahvaltıdan 2 saat sonraya gelecek şekilde gittim,çektirdim, az çıktı bebeğin hareketleri.Bu arada doktorumu doğumhanede bekliyorum,oranın soğuk havasını teneffüs ederek...Eşine gösterdim o gelmeyince,ya bebek uyuyor,ya karnın aç,ya da bebek sıkıntıda deyince ben ..... zaten bir-iki gecedir az hareket etti,yok hareket etmedi diye uyumuyorum.Neyse git öğlen yemeğini ye bi daha çektir dedi.Bu arada benim doktorla görüştüm,çektirmeden 15 dakika önce çikolata,meyve suyu tüket dedi.Neyse ki 2. NSTde bizimki maşallah pek hareketliydi de grafik baya inişli çıkışlı çıktı ve "Bebek sabah açmış."cümlesini duyunca rahatladım ama bana yetti bunlar tabi,nabzım tavan yapmıştı,tansiyonumu kontrol ettirdiğimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…