- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Nst sonucuma bakarmısınız
- Konu Sahibi hilalgg
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nst sonucundan anlayan arkadaşlarımız oluyor ben sancım olup olmadığını soruyorumDoktor öyle dediyse öyledir kimse burada ondan daha bilgili değil maalesef.
valla buna bakıp sancın var evet ya da yok diyebilen varsa burda helal olsun herkes uzman demektirNst sonucundan anlayan arkadaşlarımız oluyor ben sancım olup olmadığını soruyorum
Merhaba, kacinci haftadasiniz? Nst de sancilariniz çıkmış ama doktorunuzun yorumu daha değerli tabiDOktorum nst güzel dedi sadece hastası vardı sancı olup olmadığını da soramadım sancılarım varmı 1 cm açılmam var
Eki Görüntüle 3522560
Merhabaa 37+6 oluyorum yarın nst güzel dedi sadece doktorum hastası vardı 1 cm açılman var dedi pazartesi günü çatı muaynesinde sabahtan beri sırt ağrım var karnım kasılıyor kasık ağrısı bel ağrısı oluyor ama bi anlayamıyorum doğum sancısımı değilmi diyeMerhaba, kacinci haftadasiniz? Nst de sancilariniz çıkmış ama doktorunuzun yorumu daha değerli tabi
Allah sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuşmayı nasip etsin bir şey kalmamış zaten son haftalar nst nin ust tarafında bebegin hareketleri ve kalp atışı olur, doktorlar burayı çok önemser, bebegin iyilik halini buradan anlarlar. Nst iyi derken bence onu kastetmistir maşallah bebeğinize sancılar pek düzenli görünmüyor, yani var ama duzensiz. Haftanız da ilerlemiş siz yine de duruma göre hastaneye gidersiniz tekrarMerhabaa 37+6 oluyorum yarın nst güzel dedi sadece doktorum hastası vardı 1 cm açılman var dedi pazartesi günü çatı muaynesinde sabahtan beri sırt ağrım var karnım kasılıyor kasık ağrısı bel ağrısı oluyor ama bi anlayamıyorum doğum sancısımı değilmi diye
Çok teşekkür ederim gittim bu akşam acile doğuma hazırlık sancılarım başlamış doğumu ve açılmayı tetikleyen sancılar kasılmalar dedi ebe hayırlısı artık hanımefendinin keyfini bekliyoruzBu arada ben sezeryan oldum pek bilmiyorum ama o son donemlerdeki ağrılarım için bana hep dogum sancisi olsa anlamama şansın yok derlerdi
Ayy hadi bakalım hayirlisiyla gelsin minik prensesÇok teşekkür ederim gittim bu akşam acile doğuma hazırlık sancılarım başlamış doğumu ve açılmayı tetikleyen sancılar kasılmalar dedi ebe hayırlısı artık hanımefendinin keyfini bekliyoruz
Amiinnn biran önce inşallahAyy hadi bakalım hayirlisiyla gelsin minik prenses