Nst de sancım çıktı

melboz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2024
27
6
22
36 haftalık hamileyim nst de 3 tane 40 sancı çıktı, doktor bir şey demedi ama doğum yakın mıdır bilgisi olan var mı?

36 haftalık hamileyim nst de 3 tane 40 sancı çıktı, doktor bir şey demedi ama doğum yakın mıdır bilgisi olan var mı?
Bende aynı şekilde sancı çıkmıştı. Doktor hazırlıklı ol dedi 2 gün sonra doğum yaptım. Ama her zaman öyle olucak diye bişey yok bana doktor egzersiz yap, merdiven in çık, ayıptır söylemesi eşinle korunmasız birlikte ol demişti. Hepsini yaptım ve kolay Bi doğumum oldu..

Bende aynı şekilde sancı çıkmıştı. Doktor hazırlıklı ol dedi 2 gün sonra doğum yaptım. Ama her zaman öyle olucak diye bişey yok bana doktor egzersiz yap, merdiven in çık, ayıptır söylemesi eşinle korunmasız birlikte ol demişti. Hepsini yaptım ve kolay Bi doğumum oldu..
Ay hadi inşallah ben de bir an önce doğurmak istiyorum🤭

Benim 6.aydan sonra sancılarım hep 100-120 arasıydı. 9.ayda hele 140 ları da gördüm 😄 ama sonuç, 38+3 te sezaryen oldu. Erken doğmasın diye bütün süreci yatarak geçirdim

Olabilir de olmayabilir de
Bende de çıktı ama 41 de doğurdum 🤣

Ay hadi inşallah ben de bir an önce doğurmak istiyorum
Olabilir de olmayabilir de
Bende de çıktı ama 41 de doğistiyoruma
Bakalım biz ne zaman doğuracağız

X