T tombul cilek ♥ minik sevgilim EYMEN'im :) ♥ Kayıtlı Üye 20 Kasım 2014 3.262 2.587 26 Haziran 2015 Konu Sahibi tombul cilek #1 arkadaslar bugun kontrole gittim nstde kasilmalar 100e kadar cikti doktor normal dedi . acaba dogum baslamasi icin kaca kadar cikmasi gerek benim daha ne kadar zamanim vardir sizce ? gerci ben hic bisey hissetmiyorum o ayri konu.
arkadaslar bugun kontrole gittim nstde kasilmalar 100e kadar cikti doktor normal dedi . acaba dogum baslamasi icin kaca kadar cikmasi gerek benim daha ne kadar zamanim vardir sizce ? gerci ben hic bisey hissetmiyorum o ayri konu.
preg_nant Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2014 887 381 27 Haziran 2015 Konu Sahibi tombul cilek #2 Eli kulağındadr cnm Allah yardmcn olsun önmli olan sancılar kasılmalar füzenli mi ,ve su gelme nişan gelme vs oldu mu?
Eli kulağındadr cnm Allah yardmcn olsun önmli olan sancılar kasılmalar füzenli mi ,ve su gelme nişan gelme vs oldu mu?
T tombul cilek ♥ minik sevgilim EYMEN'im :) ♥ Kayıtlı Üye 20 Kasım 2014 3.262 2.587 27 Haziran 2015 Konu Sahibi tombul cilek #3 preg_nant .!.: Eli kulağındadr cnm Allah yardmcn olsun önmli olan sancılar kasılmalar füzenli mi ,ve su gelme nişan gelme vs oldu mu? Genişletmek için tıkla... ahh bacim olsa keskee takvim bile silindi ben hala doguramsdim
preg_nant .!.: Eli kulağındadr cnm Allah yardmcn olsun önmli olan sancılar kasılmalar füzenli mi ,ve su gelme nişan gelme vs oldu mu? Genişletmek için tıkla... ahh bacim olsa keskee takvim bile silindi ben hala doguramsdim
preg_nant Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2014 887 381 27 Haziran 2015 Konu Sahibi tombul cilek #4 Bazıları 42.haftaya dek doğuramayabilir, doktor ne diyo canım sezeryan planlıyo mu ?
pinkperest Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2015 2.420 2.621 33 27 Haziran 2015 Konu Sahibi tombul cilek #5 cilekli turtam .!.: ahh bacim olsa keskee takvim bile silindi ben hala doguramsdim Genişletmek için tıkla... Kuzumm allah kolay doğum nasip etsin, sıkma canının elbet gelecek Eymen'cik :) doğunca haberdar et he :)
cilekli turtam .!.: ahh bacim olsa keskee takvim bile silindi ben hala doguramsdim Genişletmek için tıkla... Kuzumm allah kolay doğum nasip etsin, sıkma canının elbet gelecek Eymen'cik :) doğunca haberdar et he :)
T tombul cilek ♥ minik sevgilim EYMEN'im :) ♥ Kayıtlı Üye 20 Kasım 2014 3.262 2.587 27 Haziran 2015 Konu Sahibi tombul cilek #6 preg_nant .!.: Bazıları 42.haftaya dek doğuramayabilir, doktor ne diyo canım sezeryan planlıyo mu ? Genişletmek için tıkla... 41 biri gectgnde tehlikeli bebek kakasini yapip yiyebiliyor
preg_nant .!.: Bazıları 42.haftaya dek doğuramayabilir, doktor ne diyo canım sezeryan planlıyo mu ? Genişletmek için tıkla... 41 biri gectgnde tehlikeli bebek kakasini yapip yiyebiliyor
T tombul cilek ♥ minik sevgilim EYMEN'im :) ♥ Kayıtlı Üye 20 Kasım 2014 3.262 2.587 27 Haziran 2015 Konu Sahibi tombul cilek #7 pinkperest .!.: Kuzumm allah kolay doğum nasip etsin, sıkma canının elbet gelecek Eymen'cik :) doğunca haberdar et he :) Genişletmek için tıkla... ederim ederim
pinkperest .!.: Kuzumm allah kolay doğum nasip etsin, sıkma canının elbet gelecek Eymen'cik :) doğunca haberdar et he :) Genişletmek için tıkla... ederim ederim