Nst de agrılarım %80 i geciyor ama dr agrın yok dedi??

mervis_21

Minik CELAL'in annesi :)
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
541
5
37
kızlar bugün dr.a gittim ve agrım sürekli %70-80 arası cıkıyor.85 lere falan nadir cıkıodu.dr baktı ii sancın yok dedi.yha ben bu nst sancı işini çözemedim.acaba agrılar düşükte olsa düzenli olarak yükselince mi dogum baslıyor.gecen devlet hastanesinde dogumu gelmiş bi kadının agrıları %90lardaydı dr oo cok ii sen bi kaç güne dogurursun dedi.nasıl oluyor bilen var mı??:1hug:

Canim yaa sen kendni bilirsindir zaten varmi yokmu acin..Orda cikmasizaten gostermis ama...Benim 80 oldugunda igne yaptilar daha oncede yazmistim zaten...SEn yinede dikkat et kendine...Makineyi duzgun baglamadilar diyicem de gostermis yinede sancini...(Basima gelmistide benim o yuzden )

Son düzenleme:
canım sürekli belli bi düzeydeyse izleyen bi çizgi varsa onu saymıyolar benim bildiğim, arada birden yükselen yerler var orayı baz alıyolar, ben bu hafta başında bağlandım nst ye, %20 seviyesindeydi ama arada düzenli olarak % 40 lara kadar çıkmıştı, bana hafif sancı var ve düzenli, bişi olursa gel demişti.
dediğim gibi yani sanırım sürekli düz bi seviyede izleyince onu saymıyolar

benim sürekli karnım agrıyor zaten o yüzden anlayamıyorum ki ... cmr arkadasım senin haftan benmkınden büyük o kadar yok sancın.baska bi dr.a daha mı gitsem acaba??

önemli olan sancının ne kadar yüksek olduğu değil dakika bazında ne kadar sık olduğu. o yüzden doktorunuza güvenin bence. a.s

sanırım öyle en iisi ebn bosu bosuna stres yapmiyim kendime de bebeğimi de.cevaplar için tesekkürler kızlar

Canım benimde %60 larda çıkmıştı ama doktor sancın falan yok dedi.... Arkadaşında dediği gibi düzenli olması önemli heralde ...

40 dk kaldım cnm.ama hiç öle düzenli artmadı benm.sadece yüksek ama hep aynı seviyelerdeydi.peki bu ne anlama gelio??bugün dogum yapmıs bi arkaasımla konusuyordum bnm sancım %80 olddugunda ben kıvranıyordum acıdan dedi.benm karnım agrıo ama öle cok fazla deil.acaba sancı eşiğim yüksek oldugu anlamına gelir mi??

X