Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri nozzpus göğüs büyütücü krem kullanan varmı?

mavi_eren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
119
0
nette araştırırken bu kreme rastaladım..tamamen bitkisel miş ilk bir haftada dolgunluk hissedilir diyor.2 beden büyüme garantisi veriyormuş.kullanan varmı?

NOZZPLUS Göğüs Büyütücü özel formülü ile göğsünüzdeki Östrojen Haznelerini harekete geçirerek 2 Beden Büyümeyi garanti eder!
Dolgun ve şekilli göğüsler her kadının hayalidir... Özellikle küçük göğüslü kadınlar daha büyük göğüslere sahip olmak için her yöntemi denerler. Elbiselerde ve bikini içerisinde güzel görünebilmek için geçici kremlere, destekli sutyenlere başvururlar. Artık geçici yöntemlere gerek yok! Ağır sutyenlerin içerisinde ter dökmenize gerek yok! NOZZPLUS göğüs büyütücü ile günden güne daha dolgun göğüslere sahip olacaksınız...

NOZZPLUS kadınların en büyük hayalini gerçekleştiriyor! İçeriğindeki doğal ve özel etken özleriyle kalıcı göğüs büyütmenin bitkisel formülünü sunuyor. NOZZPLUS ile; estetik ameliyat olmadan, ağrısız ve acısız kalıcı göğüs büyütmek artık mümkün! NOZZPLUS ile ameliyatsız, ağrısız dolgun göğüsler

başladı. Ben gayet memnunum ikinci kutuda etkisi daha da artıyormuş öyle duydum. Etkisi kişiden kişiye değişiyormuş. Ben ikinci kutuyu aldım hatta üçüncü kutuyu da kullanmayı düşünüyorum istediğim bedene gelene kadar devam!!!!:))))

Esma İstanbul 28
Ben yıllardan beri 75 beden sütyen giyiyorum hatta onun bile içi tam dolmuyordu. Nozzplusi’yi internetten araştırırken buldum. Ama bende ikinci kutuda işe yaramaya başladı şu an sütyenimin içi tam doluyor. Yani gerçekten ben işe yarayacağını tahmin edemezdim. Hatta ilerde estetik ameliyat olmayı düşünüyordum ciddi ciddi. Bir kutu daha alıcam devam edicem kullanmaya.

Bilge 25 Bursa

Ben daha yeni aldım kızlar. Yorumları okudum çok sevindim şu an! Yani yine de inanamıyorum tam büyüyeceğine ama siz de işe yaradıysa bende de işe yarar diye ümit ediyorum!:))) ya kişiden kişiye göre değişiyor di mi sanırım yani bazılarında ilk kutunun sonunda işe yarıyor bazılarında ikinci ya da üçüncü kutuda di mi? Cvp verirseniz seviniriiiiiiim!:)

Sevil Ankara 24
Kızlar merhaba
inanın ben hiç inanmıyordum bana da arkadaşım söyledi benim göğüslerim bir beden büyüdü diye kullanayım dedim ben de. iki kutu sipariş ettim arkadaşımda ikinci kutunun sonlarına doğru bariz fark vardı ben de gördüm!:) bende birinci kutunun sonlarına doğru dolgunlaşma var şu anda belli oluyor. bazılarında üçüncü kutuda işe yarıyormuş ben de öyle biliyorum ama kesin dolgunlaştırıyor. canırım kişiden kişiye göre değişiyor.

Mehtap istanbul 32

bu yazılanları ürünün altındaki müşteri memnunytnden aldıysan yalandr.her firma cnkü sahte isimlerle yorum yazıo ürünün altına..anca burdan biri deneyp kullanp bze haber verrse anlarız bunu cnm........

bu yazılanları ürünün altındaki müşteri memnunytnden aldıysan yalandr.her firma cnkü sahte isimlerle yorum yazıo ürünün altına..anca burdan biri deneyp kullanp bze haber verrse anlarız bunu cnm........

olabilir cnm..inşlhh kullanan biri çıkarda bilgileri alırız

Benim e-mail adresime yazı göndermiş bu firma iki gün önce. Her yeni gün yeni bir ürün çıkıyor.

Arkadaşlarr . nozzplus krem mail üzerinden bana ulaştı.. içeriği ve tıbbi anlatımı mantıklı geldiği için sipariş verdim..3 - 4 gündür kullanıyorum..göğüslerimde sızı var..adetimde yaklaşıyor ayın11 inde olmam gerek onunla ilgisi yoktur umarım..BÜyüyecekler inşallah..Ümidim var..:)))) yalnız biz kızlar bir tedaviyi sonuna kadar götürmediğimiz için yarıda kesiyoruz baştan çok hevesli oluyoruz..hergün bakıyoruz büyüyormu diye 20 gün geçiyor bişey yoksa aman işe yaramıyor diye bırakıyoruz..zaten bu ürün kiminde 1 kutuda kiminde 2 kutuda cevp verirmiş.. kişinin vucud işlevine göre...sonuçlardan haberdar ederim..

Mavi eren 4 gün oldu şimdi dün geceden beri sızlıyor memişlerim ..Büyüdüğünü hissediyorum..Sanırım bu sefer başardık..İNşallah geri çekilme olmaz..GErçi pazarlayan firmayi arayıp bizzat sordum..Öyle bir durumla karşılaşmadık..OLumlu sonuçlar alıyoruz.İnşşalhh dedim eğer bir aksilik olursa şikayet dilekçemizi veririz dedim..lmaz:napim artık liminitimi aştımm para vermekten bu kremlere alsanaalsanasmile

yazının en basında bısey dıkkatımı cektı dıyorkı ostrajen haznelerını harekete gecırır.alıntı yapmama gerek yok sanırım yazıdan.vucutta fazla ostrajen normal degıl benım bıldıgım kadarıyla ve bu ılac hap yada jel neyse ostrajen hormonunu tetıklıyo anladıgım kadarıyla.fazla hormonda gogus kanserıne yol acabılır..

Merhaba hanımlar ben de biraz araştırma yaptim bu ilaçla karşılaştım nasıl kullanıpta en iyi şekilde fayda goren var mı ne olur bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Afra Faydasını gördün mü acaba

Mavi eren sen faydasını gördün mü o kremin bende de aynı sorun var göğüslerim küçük moralimi bozuyo hep

Bence o tür kremlerin faydası yok, yani dışarıdan gelen destek ne kadar faydalı olabilir ki? Veyahut ne kadar kalıcıdır? Bir müddet sonra (krem kullanımı bittikten sonra, serumun etkisi de geçiyor) tekrar eski hâline dönme olasılığı %80. Ve geri kalan %20'lik kesime girmek mucizedir bence. Yani demem o ki, biraz sabır, biraz azim gerek, farklı farklı yöntemler uygulamak gerek, ha illâki dışarıdan destek gelecek diyorsanız, çeşitli karışımları (kür'leri) denemekte fayda vardır. İçeriden gelecek destekte rezene çayı, çemen otu vs.

Yani birini başladık diye diğerini bırakmamak gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…