nozzplus krem

BAILEYSsss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
165
0
Meraba kızlar,internette göğüs büyüten bi krem buldum.İyi olduğu söyleniyor,bilgisi olan,kullanan var mı?Adı nozzplus..

bende kullanmak istiyorum ama içimde bi tedırgınlık var yan etkisi varmı acaba korkuyorum kullananlar yazsın lütfen

benim ve esimin hatta bi arkadasimin maillerine bile gelmis bu noozzplus reklami,ben yine boyle kadin sitelerine giriyorum normal buldum bana reklam atmalarina fakat esimin ve diger arkadasin mailine gelen reklamlari normal bulmadIm ? Ben acikcasi guvenmiyorum bosuna kremlere para vermeyelim,kremle bir gogus nasil kuculur ? nasil buyurku , siradisi bisi bence para tuzagi, yinede siz bilirsiniz benneyaptımki

bu iş kremle,hapla olmuyor arkadaslar,ben krem kullandım faydası yok,üstelik pahalıda.tanesi 125 tl idi 4 ay kullandım ama bosuna,10 gün once silikon taktırdım ve daha onceden yaptırmadığıma cok cok pişmanım.Paranızı bosa harcamyın,dr um da bunlarla göğüsü buyutmenin mumkun olmadığını soyluyor.üstelik düşünsenize bu kremler hakkaten işe yarasaydı kimse gidip ameliyat masasına yatmaz,hap içip krem sürerdi !

senbene katılıyorum.bende endokrınolojı doktoruma sordum ve hıcbırını onermıyo.bende sılıkon yaptırdım..para tuzagı olarak goruyorum..bıtkısel buyutme falan bben kullanmadım ama ımkansız hap yada kremle buyumesı yada kuculmesı..karar senın ama benım doktorum tavsıye etmedı fydası olmuyo dıye

ben kullandım...

hemde 4 kutu :KK43: sonuç ne biliyomusun, onlara güzel bi mail attım

Allah b....... versin diye.. sonuna kdr hakettiler, sakın alma

X