Sivilceli Ciltler NOVİDERM ürünleri kullananlar var mı??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhaba,forumu bikaç zamandır okuyucu olarak takip ediyordum insanların deneyimlerini paylaşmalarını çok faydalı buldum,soruya cevap vermek için üye oldum bende.
bu ürünü banada doktor önermişti bikaç sene önce iyide para vermiştim ama ben faydasını görmedim,geçen gün rafta boşa yer işgal ettiğini görünce attım.
şuda bi gerçek ki her ürün herkeste farklı etki gösteriyor

banada aynı ürünü tavsiye etti buğün aldım bakalım ne olacak sonuç

arkadaşlar cilt doktorum bana siyah noktalarımdan dolayı novidermin broade 12 serisinden bi krem vermişti yüzüm için.bunun da diğer ürünler gibi bi faydası olmıycak boşuna para verip alıorum diyerekten karamsarlıkla aldım fakat sonuç hiç de öyle olmadı.ürünü daha
1.hafta kullanırken cildimde fark etmeye başladı hatta işyerinde arkadaşlar cildimin çok güzelleştiğini parladığını ve bunun sebebini sordular.ben de bi sebebi yok o sizin güzel bakan gözlerinizden kaynaklanıo falan dedim ama yemediler ))
bu arada kesinlikle verdiğim paraya değdi.eczaneden almıştım 35 liraya
şiddetle tavsiye ederimm
:hulya:CADIARZUkafamçokkarıştısenağlamakaydirigubbakcemilemm

lavantalı temizleyici kremini daha yeni bitirdimm..kesinlikle tavsiye etmiorm..sivilcelerimi arttırdı..ama o 12 li ürününü çok tavsiye eden olmuştu..eczaneden tester aldım baya bi ..bugn başladım baya bi kaşındırdı bakalım...ben de temizleyici olrak kararsızım la roche a geri mi dönsem avene mi denesem offf ??

ben noviderm boreade yüz yıkama kremini kullanıyorum ve cildime çok iyi geldi serisini alim dedim ama almaz olaydım,matlaştırıcı günlük kremi hiç etki etmedi bide boreade 12 de bende başarısız oldu tam bi fiyaskoydu o kadar param boşa gitmişti

çok üzüldüm canım:/ bende ürünlerimi değiştricm ama hala karar veremedim ne alcağıma

çok üzüldüm canım:/ bende ürünlerimi değiştricm ama hala karar veremedim ne alcağıma

kesinlikle : Bioderma derim ben 3 haftadır gözenek serisini kullanıyorum aknelenmem de yavaşlayarak azalma var bundan sonra da leke serisine geçecegim
bu arada noviderm'in köpük yüz temizleyicisini kullanmıştım sıradan bir ürün

tşk ederim biodermanın sensibio serisini 3 aydır kullanıyorum hiç beğenmedim yanlış sersini mi kullanıyorum acaba:/

bi arkadaşımda almıştı bioderma nın serisini ve sonuç olarak çöpü boyladı hiç etkisini göremedim dedi o kadar mı kötü kremler olurmuş dedi(tabi cilt reaksyonu değişiyo her insanda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…